NANOPROTECH Impregnace pro dámy 200 ml

359,00 Kč
NP-147

Impregnace NANOPROTECH Inproducts pro dámy 200 ml, na ochranu společenských šatů, kostýmů a dalších doplňků z jemných látek před znečištěním, provlhnutím a zápachem až na 3 měsíce.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Sprej INPRODUCTS vytváří tenkou a neviditelnou vrstvu křemíkových nanočástic, které odpuzují vodu, víno i další tekutiny a chrání drahé reprezentativní oblečení z jemných látek před nenávratným zničením politím či pokapáním.

S impregnací INPRODUCTS ochráníte oděvy z:
  • bavlny,
  • polyesteru,
  • vlny,
  • kašmíru,
  • lnu a hedvábí,
  • kombinace předešlých materiálů.
Jak sprej používat?
  1. Roztok nanášejte souvislou vrstvou ze vzdálenosti 10 až 20 cm. Po aplikaci vždy zatřete zbývající kapky roztoku do materiálu houbičkou.
  2. Po nanesení vyčkejte 24 hodin – na povrchu se vytvoří ochranná křemíková vrstva - při nedodržení této doby nebude impregnace 100% fungovat. Proces nelze urychlit sušičkou či jiným zdrojem tepla. Během schnutí umístěte ošetřovaný předmět do větraných prostor a nejlépe mimo dosah přímých slunečních paprsků.

Nádobku s roztokem skladujte při teplotách 3 až 30 °C. Při poklesu teploty pod 3 °C a zamrznutí roztoku dochází k jeho znehodnocení.

Technické vlastnosti:

Zachování ochrany proti vodě a nečistotám až na 3 měsíce (dle frekvence nošení oděvu a doplňků) nebo až 10 pracích cyklů, spotřeba: 25 až 100 ml na 1 m2 – v závislosti na absorpčních vlastnostech materiálu, doba použitelnosti: minimálně 2 roky od data výroby, obsah balení: 200 ml.

Složení:

Disperzní produkt modifikovaných křemíkových nanočástic ve vodném roztoku. Produkty řady INPRODUCTS jsou bezpečné pro zdraví i vodní prostředí.

Nanoprotech
NP-147

Mohlo by vás také zajímat