NANOPROTECH Impregnace na stany a batohy 200 ml

379,00 Kč
NP-87

Impregnace NANOPROTECH Inproducts na ochranu stanů, markýz, slunečníků či batohů z membrány, přírodní kůže nebo syntetických vláken před provlhnutím a znečištěním až na 3 měsíce.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Sprej INPRODUCTS vytváří tenký film křemíkových nanočástic, který chrání stany, batohy, markýzy, deštníky a další proti provlhnutí a znečištění a chrání jejich barvu proti vyblednutí.

S impregnací INPRODUCTS ochráníte:
  1. textilní membrány (Gore-Tex, Gelanots, SympaTex),
  2. přírodní kůže,
  3. syntetická vlákna (nylon, polyester),
  4. kombinace předešlých materiálů.
Jak sprej používat?

Přípravek INPRODUCTS nanášejte na vyčištěnou, suchou tkaninu. Před použitím sprej důkladně protřepejte.

  1. Roztok nanášejte souvislou vrstvou ze vzdálenost 10 až 20 cm. Po aplikaci vždy zatřete zbývající kapky roztoku do materiálu houbičkou.
  2. Po nanesení vyčkejte 24 hodin – na povrchu se vytvoří ochranná křemíková vrstva - při nedodržení této doby nebude impregnace 100% fungovat. Proces nelze urychlit sušičkou či jiným zdrojem tepla. Během schnutí umístěte ošetřovaný předmět do větraných prostor a nejlépe mimo dosah přímých slunečních paprsků.

Nádobku s roztokem skladujte při teplotách 3 až 30 °C. Při poklesu teploty pod 3 °C a zamrznutí roztoku dochází k jeho znehodnocení.

Technické vlastnosti:

Zachování ochrany proti vodě, nečistotám a soli až na 3 měsíce (dle intenzity používání vybavení) nebo až 10 pracích cyklů, spotřeba: 25 až 100 ml na 1 m2 – v závislosti na absorpčních vlastnostech materiálu, doba použitelnosti: minimálně 2 roky od data výroby, obsah balení: 200 ml, 400 ml a 5 l.

Nanoprotech
NP-87

Mohlo by vás také zajímat