E-flite Ultimate 3D 0.95m PNP

7 699,00 Kč
EFL16575

Mezi modeláři velmi populární akrobatický dvouplošník Ultimate 3D od E-flite o rozpětí 950mm pro náročné piloty. Výkonný motor kompatiblilní s 3S-4S LiPol pro 3D akrobacii. Regulátor Spektrum™ Avian™ 60A, 4ks digitální serva s kovovými převody.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Obsahem balení je RC model letadla E-flite® Ultimate 3D 950mm s nainstalovanými komponenty: regulátor Spektrum™ Avian™ 60A Brushless Smart, střídavý motor 10BL, 4ks serva 9g MG. Produktový manuál, montážní příslušenství.

Charakteristika

Mezi modeláři velmi populární akrobatický dvouplošník Ultimate 3D od E-flite o rozpětí 950mm pro náročné piloty. Výkonný motor kompatiblilní s 3S-4S LiPol pro 3D akrobacii. Regulátor Spektrum™ Avian™ 60A, 4ks digitální serva s kovovými převody.

Letoun Ultimate byl vyvynut kanadskou společností Ultimate Aircraft Corporation, vychází z původního letouhu Pitts Special, na který původně firma dodala náhradní sady křídel. Později byla ale přepracována konstrukce celého letadla a to dostalo modernější tvary. Vznikla celá řada verzí s různým vybavením.

RC model Ultimate 3D je vyroben z odolné a lehké hmoty EPO s dutým jádrem a kompozitními výztuhami tvoří lehký, ale tuhý drak, který je sestaven a kompletně nabarven. Ultimate 3D může být připraven k letu za kratší dobu, než je potřeba k nabití baterie, protože pro konečnou montáž není potřeba žádné lepidlo. Stačí běžné nářadí, sestavení je velmi jednoduché a přehledné podle obrázků v manuálu.

Model má kompatní velikost, vejde se vcelku do kufru běžného auta, bez nutnosti demontáže. Pokud přece jen potřebujete sundat křídla, stačí pomocí závlaček odejmout vzpěry a pootočit bajonetovými pojistkami které drží křídla. Dvouplošníky jsou velmi atraktivní a létání s nimi má své kouzlo. Model je ve verzi PNP, potřebujete doplnit svůj vysílač a přijímač a LiPol baterii 3S - 4S LiPol. Baterie se vkládá pod kryt na vrchní straně trupu před křídlem, výměna je proto snadná. Pro rychlé reakce na povely vysílače je model vybaven rychlými digitálními servy s kovovými převody.

Vlastnosti Ultimate 3D
  • Pro sportovní létání a precizní akrobacii s 3D schopnostmi
  • Velká plocha křídel s vortex generátory (turbulátory) pro zlepšení 3D výkonu
  • Speciálně navržený motor kompatibilní s bateriemi 3S a 4S bez nutnosti nastavení
  • 60A regulátor Spektrum™ Avian™ Smart poskytuje napětí baterie, teplotu a další data v reálném čase
  • 4 ks nainstalovaná rychlá digitální serva s kovovými převody
  • Sestavení křídel bez nářadí s rychloupínacími bajonety pro pohodlné skladování a přepravu
  • Lehká a odolná konstrukce z EPO s dutým jádrem
  • Hotové zbarvení, nainstalovaný pohon i serva
Schopnosti bez limitů

Čtveřice křidélek a kormidla ocasních ploch mají velkou plochu a poskytují Ultimate 3D extrémně vysokou obratnost. Generátory Vortex na křídlech rovněž přispívají k udržení vztlaku na křídlech při letu nízkou rychlostí a zvyšují možnosti při 3D létání.

Výkon bez limitů

Model pohání výkonný střídavý motor 10BL s vrtulí 11.6 X 6" a regulátorem Spektrum™ Avian™ 60A. S doporučenou LiPol baterií 4S 2200mAh 30+C má velkou rezervu výkonu pro visení a 3D létání.

Vysoká odolnost, nízká hmotnost

Konstrukce z pěnového materiálu EPO s dutým jádrem, vyztuženým kompozitními prvky, je lehká a přitom velmi odolná. Model Ultimate 3D je vybaven servy s vyšším kroutícím momentem, kovovými převody a kulovými čepy táhel pro přesné ovládání.

Snadná montáž modelu

Pro konečnou montáž nepotřebujete žádné lepidlo a Ultimate 3D můžete mít připraven k letu za kratší dobu, než je ho potřeba pro nabití baterie. Přestože jej lze přepravovat smontovaný v běžném vozidle, montáž a demontáž křídel je možné provést i bez nářadí. Drátěné pojistky připevňují vzpěry a bajonetové čepy upevňují křídla k trupu.

Verze PNP

Verze PNP je určena pro každého, kdo si doplní svoji vlastní RC soupravu. Volitelně lze model vybavit LiPol baterií 3S nebo 4S 2200mAh - 2700mAh 30C.

Doporučujeme koupit

K uvedení do provozu potřebujete minimálně 6+ kanálovou RC soupravu, LiPol baterii 3S 11.1V nebo 4S 14.8V 1800–2700mAh s konektorem EC3™ nebo IC3™ a odpovídající nabíječ. Doporučujeme používat programovatelné vysílače s dvojími výchylkami a exponenciály.

E-Flite
EFL16575

Mohlo by vás také zajímat