HEXBUG HEXMODS Pro Series - žlutý

2 299,00 Kč
HEX807810

Sestavitelný RC model auta s díly pro tuning HEXMODS Pro Series - žlutý. Podvozek s možností úprav pomocí přiložených dílů. Vysílač s proporcionálním řízením - 2.4 GHz. Rychlost až 21 km/h. LED podsvícení. Pohonná baterie Li-Ion v balení.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje sestavený podvozek s motorem, Li-ion baterií a elektronikou. Karoserie. Vysílač 2.4 GHz. Nabíjecí USB kabel. Obsaženy díly pro tuning: sada podsvícení podběhů, pastorek, pružiny, sada pneumatik (drift), sada disků (classic), kapota, 2x spoiler, šroubovák, arch samolepek.

Charakteristika

HEXMODS jsou sestavitelné RC modely aut s velkými možnostmi vlastního tuningu. Stavebnice HEXMODS Pro Series obsahuje podvozek auta schopný dosahovat rychlosti až 21 kilometrů za hodinu!

Možnost tuningu

Každá sada je připravena na široké individuální úpravy. Sada je dodávána s body kitem, takže můžete vyměnit kapotu, spoilery a alternativní sadu ráfků. Výkon lze také upgradovat výměnou odpružení, pneumatik s různými úrovněmi přilnavosti či převodovky pro úpravu rychlosti. Odlište své auto pomocí přiložených nálepek.

Kompletní RC vybavení

Každý tuningový vůz HEXMODS je také vybaven LED podsvícením pro oživení jakéhokoli okruhu nebo trati! Dodává se vysílačem 2.4 GHz (proporcionální ovládání, trim, výchylky řízení). Baterie 1x Li-ion. Nabíjení přes USB.

Doporučujeme koupit

USB zdroj

Pro napájení USB nabíječe doporučujeme výkonný USB zdroj. S tím to zdrojem dosáhnete výrazně kratší doby nabíjení, oproti klasickým USB zdrojům (jako jsou například nabíječky k telefonům).

HEXBUG
HEX807810

Mohlo by vás také zajímat