LEGO batoh do školky - Parrot

749,00 Kč
LEGO10030-2206

Perfektní LEGO batoh do školky nebo na výlety s oblíbenými motivy. Tento lehký batůžek má polstrované nastavitelné ramenní popruhy a hrudní popruh, všitou jmenovku či praktickou síťovanou boční kapsu na láhev s vodou nebo ovoce. Reflexní prvky. Rozměry: 32,5 x 24 x 13 cm, objem 10 litrů.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Perfektní LEGO batoh do školky nebo na výlety s oblíbenými motivy. Tento lehký batůžek má polstrované nastavitelné ramenní popruhy a nastavitelný hrudní popruh, všitou jmenovku či praktickou síťovanou boční kapsu na láhev s vodou nebo ovoce. Reflexní prvky jsou umístěny na všech stranách batohu. K zajištění co největší bezpečnosti je na přední straně batohu reflexní poutko na přichycení signálního světla.

Popis batohu:
  • Prostorná hlavní kapsa.
  • Nastavitelné, polstrované ramenní popruhy a nastavitelný hrudní popruh.
  • Boční síťovaná kapsa např. na láhev na pití o objemu 0,5 l.
  • Reflexní značky po všech stranách batohu.
  • Reflexní poutko k přichycení svítilny.
Lehké moderní materiály

Moderní lehké tkaniny umožní dříve nemyslitelnou lehkost batohů, aktovek a zavazadel. Díky tomu ponesete jen věci, které máte uvnitř a ne další zátěž v podobě velké hmotnosti samotného zavazadla.

Polstrované ramenní popruhy a hrudní popruh

Polstrované ramenní popruhy zajistí maximální komfort, spolu s nastavitelným hrudním popruhem uleví ramenům a zádům i při dlouhém každodenním nošení.

Boční kapsa

Praktická boční kapsa z elastické síťoviny je ideální pro uložení lahve s vodou, ovoce, či svačiny. Vaše děti tak budou mít občerstvení vždy po ruce.

Reflexní prvky

Vidět a být viděn. Reflexní materiály jsou schopny odrážet dopadající světlo až na vzdálenost 200 metrů. Reflexní části i na velkou vzdálenost vytváří na tmavém pozadí kontrast, který řidič při nasvícení reflektory okamžitě spatří. Nemusíte se bát, že si děti zapomenou reflexní náramky, pokud budou mít batoh, budou vždy dobře vidět.

V závislosti na typu batohu, či zavazadla můžou být reflexní prvky rozmístěny různě.

LEGO Licence
LEGO10030-2206

Mohlo by vás také zajímat