Maisto BMW XM6 1:42 červená

189,00 Kč
MA-16941

Kovový model Maisto 16941 BMW X6M v měřítku 1:42 nejen pro sběratele. Detailní provedení, přívětivá cena, barva červená, délka přibližně 11 cm. Model má otvíratelné dveře.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:42 Maisto 16941 BMW X6M nejen pro sběratele. Model má otevíratelné dveře, je v detailním provedení za příznivou cenu. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

BMW X6 je luxusní crossover SUV střední velikosti německé automobilky BMW. BMW X6 je původcem sportovního kupé (SAC) s odkazem na design šikmé zadní střechy. Kombinuje atributy SUV (vysoká světlá výška, pohon všech kol a schopnost za každého počasí, velká kola a pneumatiky) s postojem kupé (styling se svažující se střechou). Vyrábí se v severoamerickém závodě BMW v Greer v Jižní Karolíně vedle BMW X5, jehož platformu sdílí. Před uvedením X7 byl X6 považován za vlajkovou loď SUV pro BMW.

X6 M byl představen na autosalonu v New Yorku v roce 2009 a poprvé se začal prodávat v září 2009. Verze X6 M byla představena s 408 kW (547 k) verzí 4,4-litrového motoru V8 BMW S63 se dvěma turbodmychadly. BMW X6 M a X5 M jsou prvními vozidly od BMW M GmbH, které mají systém pohonu všech kol xDrive a 6-stupňovou M automatickou převodovku.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-16941
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat