Maisto Mercedes-Benz G-Class 2019 1:25 šedá metalíza

529,00 Kč
MA-31531GY

Kovový model auta 1:25 Maisto 31531 Mercedes-Benz G-Class 2019 nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení a má otevíratelné dveře. Barva modelu je šedá metalíza a je přibližně 19 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:25 Maisto 31531 Mercedes-Benz G-Class 2019 nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení. Barva modelu je šedá metalíza.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Mercedes -Benz G-Class, někdy hovorově nazývaný G-Wagen (jako zkratka Geländewagen ) je automobil s pohonem všech kol vyráběný firmou Magna Steyr (dříve Steyr-Daimler-Puch ) v Rakousku a prodávaný Mercedesem -Benz . Původně vyvíjen jako vojenský off-road, později byly do řady přidány luxusnější modely. Na některých trzích se až do roku 2000 prodával pod názvem Puch jako Puch G. G-Wagen je charakteristický svým hranatým stylem a konstrukcí karoserie na rámu. Využívá tři plně svorné diferenciály, jedno z mála osobních automobilů, které má takovou funkci.

Druhá generace třídy G (W463) byla představena 14. ledna 2018 na severoamerickém mezinárodním autosalonu v Detroitu. Nový Mercedes-Benz třídy G se představuje ve špičkové formě. Ať už na silnici nebo mimo ni a za jakýchkoli provozních podmínek, terénní vozidlo přesvědčí svým výkonem, špičkovými asistenčními systémy, vynikající ovladatelností a bezpečností. Nové odpružení, jízdní režimy DYNAMIC SELECT, „G-Mode“ a tři 100procentní uzávěrky diferenciálu zároveň zvyšují nejen jízdní komfort, ale také agilitu – na jakémkoli povrchu.

G550 je poháněn dvojitým turbo V-8 s výkonem 416 koní; Pohon všech kol je standardem a motor přenáší svůj výkon přes devítistupňový automat.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-31531GY

Mohlo by vás také zajímat