Maisto Bugatti Chiron Exotics 1:24 žluto-černá

629,00 Kč
MA-32509

Kovový model auta 1:24 Maisto 32509 Bugatti Chiron Exotics nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení a má otevíratelné dveře. Barva modelu je žluto-černá a je přibližně 19 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Maisto 32509 Bugatti Chiron Exotics nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení. Barva modelu je žluto-černá.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Nové Bugatti Chiron přináší oproti Veyronu řadu aktualizací. Pod sugestivnější a svůdnější kůží, protáhlejší siluetou se skrývá nový adaptivní systém odpružení, aktivní aerodynamika spodní části karoserie, tužší a širší podvozek z uhlíkových vláken a výrazně vylepšená kombinace kol a pneumatik. Kola jsou lehčí než u Veyronu a pneumatiky jsou masivní Michelin Pilot Sport Cup 2, 285/30R20 vpředu a 355/25R21 vzadu.

Hlavním lákadlem je samozřejmě mohutná pohonná jednotka W-16, jejíž výkon naroste o čtvrtinu na 1480 koní. Fréza dostává 95 procent nových dílů ve jménu nižší hmotnosti, lepší tepelné účinnosti a vyššího výkonu. Podstatné je, že turbodmychadla se zvětšila o 68 procent a nyní pracují ve dvou stupních.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-32509

Mohlo by vás také zajímat