Maisto Acura NSX 2017 1:24 červená

529,00 Kč
MA-31234R

Kovový model auta 1:24 Maisto 31234 Acura NSX 2017 nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení a má otevíratelné dveře. Barva modelu je červená a je přibližně 19 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Maisto 31234 Acura NSX 2017 nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Honda NSX druhé generace ( New Sports eXperience ; modelový kód NC1 ), prodávaná jako Acura NSX v Severní Americe, Číně a Kuvajtu. NSX je dvoumístný hybridní elektrický sportovní vůz s pohonem všech kol. Uprostřed je umístěný motor vyvinutý a vyráběný od Hondy . Vůz byl vyvinut ve spolupráci mezi divizemi společnosti v Japonsku a Spojených státech a všechny modely byly vyrobeny ručně ve specializované továrně v Ohiu. Výroba začala v roce 2016 a skončila v roce 2022 s variantou Type S.

Acura NSX 2017 má 3.5-litrový šestiválec s twin-turbem, který produkuje 500 koní. Vzadu se nachází elektromotor s výkonem 47 koní, u předních kol je elektromotor, jenž má 36 koní. Celkový výkon pak činí 573 koní. Na všechna kola tyto síly putují přes 9-stupňovou dvou-spojkovou převodovku. NSX má čtyři jízdní režimy – Quiet, Sport, Sport-Plus a Track.

Vůz má LED světlomety, směrovky a zadní světla inspirované první generací NSX, volitelný zadní spoiler z uhlíkových vláken, přední splitter, zadní defuzér, boční prahy, střechu z uhlíkových vláken, více než 10 chladičů a různé množství ventilačních otvorů po celém exteriéru. Strukturálně využívá karoserie design prostorového rámu, který je vyroben z hliníku, ultra-vysokopevnostní oceli a dalších pevných a lehkých materiálů, z nichž některé jsou světově prvními aplikacemi.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-31234R

Mohlo by vás také zajímat