Maisto Ford Bronco Wildtrak 2021 1:18 černá metalíza

1 299,00 Kč
MA-31456BL

Kovový model auta 1:18 Maisto 31456 Ford Bronco Wildtrak 2021 nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení na plastovém podstavci. Barva modelu je černá metalíza a je přibližně 27 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Maisto 31456 Ford Bronco Wildtrak 2021 nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení na plastovém podstavci. Barva modelu je černá metalíza.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Ford Bronco je modelová řada sportovních užitkových vozidel vyráběných a uváděných na trh společností Ford. Ford vydal svou šestou generaci Bronco pro modelový rok 2021, po 25 leté přestávce na štítku Bronco. Styl připomíná mnoho prvků ze série 1966–1977.

Ve specifikaci Wildtrak je Bronco poháněno 2,7 litrovým twin-turbo V-6 používaným v pickupu F-150. Produkuje 330 koní. Hladce řadící 10-stupňová automatická převodovka uvolňuje výkon prostřednictvím systému trvalého pohonu všech kol s ovládacími prvky 2Hi, 4Hi, 4Lo na středové konzole. Off-roadový paket Sasquatch od Fordu je standardní výbavou Wildtrak. Boční zrcátka jsou namontována na spodní části krytu čelního skla, což znamená, že zůstávají na svém místě, když jsou dveře odstraněny. Design není úplným návratem, ale má více než dost dědictví, aby rozvířil vášně nadšenců. Od hranatého postoje přes krátké, tupé přední a zadní konce až po zpětnou mřížku chladiče, každý přesně ví, co to je. Přesto je jeho atmosféra moderní a drzá a jeho kulatá LED světla pro denní svícení vypadají jako z filmu Pixar.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-31456BL

Mohlo by vás také zajímat