Maisto Lamborghini V12 Vision Gran Turismo 1:18 modrá

1 499,00 Kč
MA-36454B

Kovový model auta 1:18 Maisto 36454 Lamborghini V12 Vision Gran Turismo nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení na plastovém podstavci. Barva modelu je modrá a je přibližně 27 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Maisto 36454 Lamborghini V12 Vision Gran Turismo nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení na plastovém podstavci. Barva modelu je modrá.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

24. listopadu představila v Monaku během světových finále šampionátu „FIA Gran Turismo Championships“ 2019 automobilka Lamborghini vůz „Lambo V12 Vision Gran Turismo“. Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo je automobil speciálně navržený pro tuto hru. V12 Vision Gran Turismo je jednomístný speciál s hybridním pohonem z modelu Lamborghini Sián FKP 37. Konkrétně tedy kombinace atmosférického dvanáctiválce a elektrického ústrojí využívajícího místo baterií kondenzátory. Celkový výkon Siánu dosahuje hodnoty 602 kW. Vypadá futuristicky a nádherně, navíc se však může pochlubit špičkovou technickou integritou a moderní aerodynamikou. Ikonické ypsilonové a hexagonální grafické prvky jsou vidět ve všech detailech. Přední světlomety ve tvaru „Y“ představují silnou spojnici s budoucím designem světel Lamborghini.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-36454B

Mohlo by vás také zajímat