Bburago Alfa Romeo Stelvio 1:24 červená

499,00 Kč
BB18-21086R

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-21086 Alfa Romeo Stelvio, nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu. Barva modelu je červená.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-21086 Alfa Romeo Stelvio, nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o originálu

Alfa Romeo Stelvio, vyráběný italskou automobilkou Alfa Romeo Stelvio, je první SUV v její 107-leté historii. Stelvio má jako čistokrevné SUV poháněná všechna kola, standardem je automatická osmistupňová převodovka. Centrální mozek Stelvia se jmenuje Chassis Domain Control ( CDC ) a řídí chování všech elektronicky ovládaných systémů vozu. Samozřejmostí je možnost nastavování různých jízdních režimů.

Stelvio se vyrábí v šesti různých motorizacích, mezi nejvýkonnější 2.0 GME a nejslabší 2.2 JTDM je rozdíl celkových 88 kW ( 118 koní ) s maximální rychlostí 230 km/h. Diesel se nabízí ve 4 provedeních o výkonech 158, 188 nebo 207 koní.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.
Bburago
BB18-21086R

Mohlo by vás také zajímat