• Sleva

Blade 230 S V2 SAFE RTF, Spektrum DXe

9 119,00 Kč
7 500,00 Kč Ušetříte 1 619,00 Kč
BLH1400EU

RC model vrtulníku Blade 230 S V2 RTF pro pokročilé létání a výuku akrobacie. K dispozici jsou 3 letové režimy SAFE pro začínající, pokročilé a zkušené piloty, tlačítko "Panika", výkonné střídavé motory, vysílač DXe. Obsahuje i pohonnou LiPol baterii a nabíječ.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

RC model vrtulníku Blade 230 S V2 RTF pro pokročilé létání a výuku akrobacie. K dispozici jsou 3 letové režimy SAFE pro začínající, pokročilé a zkušené piloty, tlačítko "Panika", výkonné střídavé motory, vysílač DXe. Obsahuje i pohonnou LiPol baterii a nabíječ.

Blade® 230 S V2 nabízí vyšší stupeň výkonu a možnost výuky pokročilejší pilotáže. Nový regulátor, nový hlavní převod, digitální rychlá serva s kovovými převody, nově naladěný přijímač Spektrum™ AR636 s hliníkovým spodním pouzdrem a vylepšeným tlumením způsobuje, že heli se cítí jako zcela nový stroj ve vzduchu. Letovým vlastnostem prospívají i nové rotorové listy.

Letové možnosti SAFE.

Inovativní technologie SAFE je výhodou pro začínající piloty, protože umí nastavit stupně obtížnosti tak, aby pilot procházel létáním s důvěrou od samonivelačního až po plnohodnotné 3D létání, v letových režimech pro začátečníky, pokročilé a zkušené. V nouzi lze navíc použít tlačíto záchrany.

Progresivní letové režimy
  • Režim stabilita - omezená letová obálka se samonivelačním limitem úhlu náklonu
  • Režim agilita - Plná kontrola pro sportovní akrobacii bez omezení úhlu náklonu
  • Režim 3D - Vlastnosti pro let na zádech a plnou 3Dakrobacii
Využití tlačítka záchrany

Rychle se vrátíte na úroveň letu stisknutím tlačítka, pokud ztratíte orientaci nebo se dostanete do nepříjemné situace.

Kvalitnější a výkonnější regulátor

Nový dokonalejší typ regulátoru má výrazně lepší výkon, spolehlivost a držení ocasní části.

Nový hlavní převod

Robusnější ozubení hlavního převodu pastorku a hnaného ozubeného kola snese větší zatížení a více vydrží v případě kolize.

Digitální serva s kovovými převody

Pro řízení cykliky jsou použita digitální serva SH3050. Mají kovové převody a kuličkové ložisko na výstupu. Hliníková střední část funguje jako chladič, podporuje chlazení motoru a proto má delší životnost. H3050 nabízí také rychlou odezvu a dostatek výkonu pro náročné heli zatížení.

Kolektivní řízení pro akrobacii

Mechanika kolektivu byla navržena tak, aby zvládla i pokročilé akrobatické obraty.

Vyšší pevnost a odolnost

Model vrtulníku Blade 230 S V2 je určen pro výcvik začínajících i pokročilých pilotů vrtulníků. Proto jsou listy z odolného ABS, je zesílena kostra i ocasní rotor.

Střídavý pohonný systém

Pro pokročilou akrobacii je zapotřebí více výkonu, proto i pohonná jednotka se skládá z hlavního střídavého motoru i ocasního střídavého motoru.

Výrazné zbarvení kabiny

Nejen vzhled alei i funkčnost zajišťuje modelu zbarvení kabiny, která je nabarvena výraznou a výborně viditelnou kombinac íoranžových odstínů.

Vše najdete v balení

Set RC modelu Blade 230 S V2 je komletně vybavem pro přímé použití. Obsahuje proto kompletní sestavený model, vysílač Spektrum DXe, baterie E-flite 3S 800mAh, nabíječ LiPol AC/DC a baterie pro vysílač AA.

Blade
BLH1400EU
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat