Bburago Signature Ferrari 488 Challenge Evo 2020 1:43 28

469,00 Kč
BB18-36309

Kovový model auta Bburaga 18-36309 Ferrari 488 Challenge Evo 2020 v měřítku 1:43 s číslem #28 nejen pro sběratele. Auto je v detailním provedení za přívětivou cenu, skvělá úroveň zpracování. Barva modelu je červená a je přibližně 10 cm velký.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburaga 18-36306 Ferrari 488 Challenge Evo 2020 v měřítku 1:43 s číslem #28 je dodáván v průhledné plastikové krabičce. Barva modelu je červená v detailním provedení.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Ferrari vydalo aktualizovanou verzi 488 Challenge s řadou vylepšení aerodynamiky a podvozku. Byl odhalen spolu s novým závodním Ferrari 488 GT3 pro rok 2020 na speciální akci na okruhu Mugello v Itálii a je navržen pro použití ve vlastní závodní sérii jedné italské značky.

Ferrari představilo řadu aerodynamických revizí včetně kompletního přepracování přední části 488 Challenge s reprofilovanými mřížkami chladiče, novým splitterem, přepracovanými kachnami a přívodem vzduchu ve tvaru U, který přivádí vzduch k brzdám závodníka. Boky Ferrari 488 Challenge EVO byly také přepracovány, s novým malým spoilerem pod zpětnými zrcátky vozu, který je navržen tak, aby nasměroval vzduch do sání mezichladiče. Vzadu je nový nárazník s průduchy za podběhy kol a motorovým prostorem odsává tak turbulentní vzduch zpod vozidla a zvyšuje přítlak. Celkově aerodynamické revize italské značky přinesly nárokovaný 50% nárůst přítlaku oproti předchůdci 488 Challenge EVO.

Ferrari 488 Challenge EVO je vybaveno vylepšeným elektronickým diferenciálem, přepracovaným systémem kontroly trakce, čtyřkanálovým volitelným protiblokovacím brzdovým systémem a sadou širších 19 palcových litých kol. Vylepšené karbonové keramické brzdy jsou méně náchylné k opotřebení. Uvnitř je Ferrari 488 Challenge EVO vybaveno novým volantem inspirovaným volantem namontovaným na FXX-K EVO odvozeném pouze z La-Ferrari . V reakci na zpětnou vazbu od zákazníků Ferrari také namontovalo novou zadní kameru zvednutou ze závodního Ferrari 488 GTE.

Ferrari 488 Challenge EVO je vybaveno turbomotorem 3,9 litr V8 s výkonem 670 koní.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Klíčové vlastnosti:
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Bburago
BB18-36309
1 Položka