LEGO Friends - Bio kavárna v městečku Heartlake

729,00 Kč
LEGO41444

Stavebnice Bio kavárna v městečku Heartlake  od LEGO® Friends děti zabaví na celé hodiny. Děti mohou pěstovat ovoce a zeleninu, péct chleba, dělat sendviče a mnoho dalšího.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Hledáte kreativní narozeninový dárek pro dítě, jemuž záleží na naší planetě? Stavebnice Bio kavárna v městečku Heartlake (41444) od LEGO® Friends jej zabaví na celé hodiny. Sada zaměřená na trvalou udržitelnost nabízí kuchyňku, kde mohou děti připravovat vybrané dobrůtky, ale také zahradu, kde lze pěstovat různé plodiny.

Moderní způsob hraní

Sada s kavárnou a kuchyní překypuje chytrými detaily, které potěší každé ekologicky uvědomělé dítě. Kluci a holky mohou Mie z LEGO Friends pomoci třídit odpad v recyklační stanici. Rozkošné kolo na přepravu džusů umožňuje minipanenkám prohánět se po městečku Heartlake a rozvážet lahodné nápoje bez emisí!

Vítej v městečku Heartlake

Se stavebnicemi LEGO Friends se mohou děti naplno věnovat tomu, co je naplňuje, vydat se na vzrušující mise nebo si jednoduše vychutnávat příjemné chvíle s přáteli ve společnosti dobře známých postav.

Vlastnosti
  • Stavebnice Bio kavárna v městečku Heartlake (41444) nabízí zahradní kuchyň a kolo na rozvážku džusů pro děti, které chtějí kostku po kotce postavit lepší planetu.
  • Součástí jsou 3 minipanenky pro neomezené hraní, včetně minipanenky dědečka a mikropanenky vnučky, které představují novinku pro leden 2021. Dále nechybí půvabné detaily a realistické funkce, které děti mohou prozkoumávat.
  • Děti mohou pěstovat ovoce a zeleninu, péct chleba, dělat sendviče, obsluhovat zákazníky, třídit odpad a trávit čas s kamarády. Pokud by toho neměly dost, je zde možnost rozvážet na kole džusy.
  • Perfektní dárek nabitý funkcemi pro děti, kterým záleží na životním prostředí. Malí mlsouni si užijí dlouhé hodiny zábavy při přípravě chutných pokrmů s touto kreativní sadou, která je ideální pro děti od 6 let.
  • Stavebnice z prostředí kavárny měří přes 11 cm na výšku, 27 cm na šířku a 10 cm do hloubky, takže na výstavce nezabere mnoho místa.
  • Řada doplňků rozproudí dětskou kreativitu. Stavebnice nabízí troubu, mixér, kávovar, poličku na sendviče a spoustu dílků v podobě potravin, které vdechnou modelu kavárny život.
  • Vezměte svého potomka do městečka Heartlake, kde potká postavy, kterým záleží jak na osudu naší planety, tak na kamarádech.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® součástky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání.
  • Kostky a součástky použité v této LEGO® sadě jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální standardy bezpečnosti a kvality.
LEGO
LEGO41444

Mohlo by vás také zajímat