HEXBUG VEX Robotics - Vrhací katapult

1 149,00 Kč
HEX806107

Stavebnice HEXBUG VEX Robotics - Vrhací katapult, na kterém děti hravou formou pochopí fyzikální principy tohoto mechanismu. Katapult se sestavený z 310 dílků vrhá plastové sudy až do vzdálenosti 6 metrů. Vhodné pro děti od 14 let.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Balení obsahuje: více než 310 ks stavebních dílků, podrobný obrázkový návod na stavbu.

Charakteristika

Stavebnice HEXBUG VEX Robotics - Vrhací katapult, na kterém děti hravou formou pochopí fyzikální principy tohoto mechanismu. Postavte si plně funkční zmenšeninu středověkého katapultu sestaveného z 310 dílků, který vrhá plastové sudy až do vzdálenosti 6 metrů. Vhodné pro děti od 14 let.

Experimentujte s nastavením hlavy katapultu a zjistěte jaký to má vliv na dostřel a trajektorii.

Koncepce STEM

HEXBUG® chce inspirovat děti, aby objevily vzrušení vědou prostřednictvím zábavných hraček na bázi STEM (Science-Technology-Engineering-Mathematics).

Filozofii polytechnického vzdělávání lze odvodit z konceptu STEM. Koncept STEM vznikl v USA v 90. letech minulého století pro označení vzdělávání v oborech přírodní vědy (Science), techniky (Technology) a technologie (Engineering) a matematika (Matematics).

O společnosti VEX Robotics a HEXBUG

Společnost VEX Robotics je předním poskytovatelem vzdělávacích a konkurenčních robotických produktů pro školy, univerzity a týmy robotiky po celém světě. Jejich produktové řady VEX IQ a VEX EDR se zaměřují na základní a střední školy, s cenově dostupnými řešeními pro robotiku.

HEXBUG VEX je značka a produktová řada navržená pro děti, aby si osvojily pozitivní zkušenost s robotikou v mladém věku. Značka HEXBUG je fascinující pro jedinečné chování svých výrobků, fyzikální principy, technická řešení a poutavé barevné provedení.

Jedinečná spolupráce zajistila značce HEXBUG VEX a její koncepci, prestižní cenu pro Vzdělávací hračku roku 2016 - Toy of the Year (TOTY). Cenu získala konkrétně stavebnice Robotického ramene.

HEXBUG
HEX806107

Mohlo by vás také zajímat