SCX Compact DTM Masters

1 999,00 Kč
SCXC10267X500

Autodráha SCX Compact DTM Masters v měřítku 1:43 - analogová autodráha s rovinkami, zatáčkami a mostem. 4 varianty složení tratě. Balení obsahuje dva ergonomické ovladače, dvě detailně zpracovaná dráhová autíčka. Plocha pro rozložení základní varianty: 114 x 114 cm.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje traťové díly, most, 2x dráhové autíčko, 2x ovladač a napájecí zdroj.

Charakteristika

Autodráha SCX Compact DTM Masters v měřítku 1:43 - analogová autodráha s rovinkami, zatáčkami a mostem. Na výběr máte ze čtyř možností jak autodráhu složit. Balení obsahuje dva ergonomické ovladače, dvě detailně zpracovaná dráhová autíčka. Plocha pro rozložení základní varianty: 114 x 114 cm. Délka tratě 3,66 metrů. Složení tratě je velmi snadné, jednotlivé traťové díly zacvaknete do sebe, připojíte ovladače a můžete začít závodit.

SCX Compact

Autodráhy SCX Compact jsou v měřítku 1:43 jsou cenově dostupné a díky menší velikosti, autodráhu snadno rozložíte i dětském pokoji. Dětem je také přizpůsobena ergonomie ovladačů, které přesně padnou do ruky a můžete si užívat nekončící závody. Při menších rozměrech si autodráha zachovává výborné zpracování detailů.

Společnost SCX

Španělská společnost SCX je jedním z nejznámějších výrobců autodráh. V jejím sortimentu nalezneme autodráhy ve standardním měřítku 1:32, nebo zmenšené v měřítku 1:43. Autodráhy jsou špičkově zpracované s množstvím detailů. Největší výhodou je bezesporu široká škála náhradních a rozšiřujících dílů.

Kompaktní analogový systém

Autodráha pracuje na osvědčeném a spolehlivém analogovém systému. To znamená, že rychlost autíček je dána napětím v kolejnicích, které se mění stiskem ovladačů. Toto řešení také umožňuje kompaktní velikost dokovacího traťového dílu a ovladačů. Do dokovacího traťového dílu jednoduše zapojíte napájecí zdroj a spojíte díl s ovladači.

4 varianty dráhy

Při složení autodráhy máte na výběr ze 4 variant. Jednotlivé díly trati se snadno složí a rozloží, jednoduše si tak můžete vyzkoušet napětí při závodech na různých tratích a závodění se Vám jen tak neomrzí.

Ergonomické ovladače

Kvalitní ovladače výborně padnou i do dětské ruky. Analogový ovladač plynule a citlivě ovládá rychlost autíčka v konkrétní dráze. Ovladače jednoduše spojíte přes konektor s napájecí rovinkou a můžete začít závodit.

Detailní autíčka

Kvalitně zpracovaná autíčka s výkonným motorem a magnetem v šasi, díky čemuž bude autíčko výborně držet na trati. Zatáčky tak můžete projíždět vysokou rychlostí. Autíčka si i přes menší velikost (měřítko 1:43) zachovala velké množství detailů a na atraktivitě jim přidává licencovaný design. Autíčka jsou tak replikou skutečných dráhových a rally vozů.

Dráhová autíčka Mercedes C-Klasse DTM a Audi A4 DTM.

Most

Balení obsahuje piloty na stavbu mostu, který zároveň přidává autodráze na vyrovnanosti a atraktivitě, díky křížení tratí.

Napájecí zdroj

Výkonný napájecí síťový zdroj 12V, jednoduše připojíte k autodráze a můžete si užít plný výkon autíček.

Vlastnosti
  • Trať pro dvě autíčka
  • Plocha pro rozložení: 114 x 114 cm
  • Délka tratě 3,66 metrů
  • Spolehlivý analogový systém
  • Dvě autíčka s autentickou karoserií
  • Dva drátové ovladače
  • Most na trati
  • Výkonný zdroj
SCX
SCXC10267X500

Mohlo by vás také zajímat