Lightcraft stolní USB LED lampa ohebná

699,00 Kč
SH-LC8080USB

Lightcraft stolní LED lampa ohebná s připojením do sítě, s lupou a flexibilním ramenem stojanu a stabilním podstavcem je určena pro detailní práci. Barevná teplota 6500K. 36 LED diod, kvalitní skleněná čočka 100 mm, zvětšení 1,75x 3 dioptrie. Délka kabelu 1,2m, ideální pro hobby a řemesla.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Lightcraft stolní LED lampa ohebná s připojením do sítě, s lupou a flexibilním ramenem stojanu a stabilním podstavcem je určena pro detailní práci. Barevná teplota 6500K (teplota chromatičnosti). 36 LED diod, kvalitní skleněná čočka 100 mm, zvětšení 1,75x 3 dioptrie. Délka kabelu 1,2m, ideální pro hobby a řemesla.

Lupa s vynikající hodnotou se snadno nastavitelným ohebným krkem, který poskytuje vyvážené a stabilní osvětlení. Studené bílé LED diody vytvářejí čisté jasné osvětlení, které je bez stínů, omezuje odlesky a pomáhá snižovat únavu očí a bolesti hlavy, což je ideální pro detailní práci. Lze ji rozložit a uložit naplocho, snadno se přenáší. Ideální pro koníčky, modelářství, umění a řemesla, výrobu šperků, elektroniku, kosmetiku, čtení a další.

Vlastnosti
  • 36 LED, studená bílá 6500K
  • Vysoce kvalitní 100mm (4”) skleněná čočka
  • 3 dioptrie (1,75x zvětšení)
  • Snadné polohování s flexi krkem
  • 1,2m USB kabel součástí balení
  • Ideální pro hobby a řemesla
Lightcraft

Skvělou nabídku zvětšovacích skel s LED osvětlením, nabízí v širokém sortimentu Lightcraft. Lupy malé do ruky, stolní pro pohodlnou práci nebo lupy s čelenkou na hlavu, které šetří vaše oči. Bílá barva LED osvětlení nabízí srovnání s denním světlem a umožní přesné zobrazení barevať ve dne nebo v noci. Šetří energii a má nízké emise tepla, což znamená že můžete pracovat déle a pohodlně. Nová LED lampa vám poskytne hodiny přirozeného energeticky účinného světla.

Shesto
SH-LC8080USB

Mohlo by vás také zajímat