Lightcraft stolní lampa Slim-Line LED

559,00 Kč
SH-LC8040LED

Lightcraft stolní lampa Slim-Line LED je efektivní s funkcí stmívání. Je přenosná, bez kabelu, vybavena nabíjecí baterií. Je ideální pro čtení, řemesla, hobby i kancelářské použití. S nočním světlem pro úsporné svícení. 18ks LED světel, 3 stupně svícení, doba svícení 6h. Nabíjení kabelem USB.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Lightcraft stolní lampa Slim-Line LED je efektivní s funkcí stmívání. Je přenosná, bez připojeného kabelu, vybavena nabíjecí baterií. Je ideální pro čtení, řemesla, hobby i kancelářské použití. S nočním světlem pro úsporné svícení. 18ks LED světel, 3 stupně svícení, doba svícení 6hod. Nabíjení kabelem 1,5m USB 3-4 hod. Napájení DC5V, 0.5A, 1.8W.

Lightcraft

Skvělou nabídku zvětšovacích skel s LED osvětlením, nabízí v širokém sortimentu Lightcraft. Lupy malé do ruky, stolní pro pohodlnou práci nebo lupy s čelenkou na hlavu, které šetří vaše oči. Bílá barva LED osvětlení nabízí srovnání s denním světlem a umožní přesné zobrazení barevať ve dne nebo v noci. Šetří energii a má nízké emise tepla, což znamená že můžete pracovat déle a pohodlně. Nová LED lampa vám poskytne hodiny přirozeného energeticky účinného světla.

Shesto
SH-LC8040LED

Mohlo by vás také zajímat