Lightcraft zvětšovací brýle Professional s LED osvětlením (set)

1 499,00 Kč
SH-LC1769USB

Lightcraft profesionální čelenka s lupou s LED osvětlením jsou pohodlné, polstrované. Pružná čelenka je na každou velikost hlavy, v balení je 5 výměnných duálních objektivů s ohniskovou vzdáleností od 35mm do 350mm, zvětšení 1x až 13x.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Lightcraft profesionální čelenka s lupou s LED osvětlením vám pomůže při detailní práci, když potřebujete mít volné ruce. Pohodlné, polstrované, integrovaná nabíjecí baterie. Pružná čelenka je na každou velikost hlavy, v balení je 5 výměnných duálních objektivů s ohniskovou vzdáleností od 35 mm do 350 mm a zvětšením 1x až 13x v kombinaci s čelní výkyvnou lupou. Možnost nastavení 2 úrovní intenzity osvětlení a vertikální pozice osvětlení.

Speciální čelenka pojme dvě sady výměnný duálních objektivů, se kterými si můžete nastavit v kombinaci se třetí lupou na čelní straně čelenky 15 úrovní zvětšení od 1,0x až po 13,0x. V čelence je odnímatelné LED bodové světlo se dvěma úrovněmi jasu.

Lightcraft

Skvělou nabídku zvětšovacích skel s LED osvětlením, nabízí v širokém sortimentu Lightcraft. Lupy malé do ruky, stolní pro pohodlnou práci nebo lupy s čelenkou na hlavu, které šetří vaše oči. Bílá barva LED osvětlení nabízí srovnání s denním světlem a umožní přesné zobrazení barevať ve dne nebo v noci. Šetří energii a má nízké emise tepla, což znamená že můžete pracovat déle a pohodlně. Nová LED lampa vám poskytne hodiny přirozeného energeticky účinného světla.

Shesto
SH-LC1769USB