Maisto Scrambler Ducati Icon 1:18

229,00 Kč
MA-14174

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Maisto 14174 Scrambler Ducati Icon nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 12 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 14174 silničního motocyklu Scrambler Ducati Icon je v detailním provedení. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

Ducati Scrambler je standardní nebo roadsterový motocykl s dvojitým V- motorem vyrobený společností Ducati. Scrambler byl představen na motocyklové výstavě Intermot v roce 2014, prodej v USA začal v roce 2015, v sedmi konfiguracích: 803 ccm (49,0 cu in) Classic, Urban Enduro, Icon, Flat Track Pro, Full Throttle, Italia Independent a 399 ccm. (24,3 cu in) Šedesát2.

Název Scrambler a designový koncept jsou oživením řady dvou-sportovních Scrambler vyrobených v letech 1962–1974. Zatímco retro design obsahuje některé motokrosové prvky, jako jsou řídítka a brzdový pedál, kola jsou určena pouze pro použití na ulici a nejsou přizpůsobena pro jízdu v terénu.

Ikona se vyznačuje pohodlnou jízdní pozicí a ocelovou kapkovou nádrží s vyměnitelnými hliníkovými bočnicemi. Výška sedla 790 mm zajišťuje pohodlí pro jezdce i spolujezdce. Mezi výrazné prvky patří široká řídítka, přední světlomet se skleněnou čočkou a LED naváděcím světlem a duální sportovní kola. Hliníková povrchová úprava krytů řemenů, tepelná ochrana a vyměnitelné okraje charakteristické LCD přístrojové desky, to vše obohacuje styl motocyklu. Ducati Scrambler pohání olejem chlazený dvouventilový L-twin motor o objemu 803 cm3. K dispozici ve dvou barvách: '62 Yellow a Ducati Red.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-14174

Mohlo by vás také zajímat