Maisto KTM 690 SMC R 1:18

229,00 Kč
MA-19131

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Maisto 19131 KTM 690 SMC R nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 12 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 19131 silničního motocyklu KTM 690 SMC R je v detailním provedení. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

KTM AG (Kronreif & Trunkenpolz Mattighofen) dříve KTM Sportmotorcycle AG ) je rakouský výrobce motocyklů, jízdních kol a sportovních automobilů vlastněný společnostmi Pierer Mobility AG a indickým výrobcem Bajaj Auto.

Tento supermoto stroj se znovu vrací pro rok 2020 poháněný motorem LC4 nejnovější generace, který poskytuje uváděných 74 koní. Pro mimořádnou tuhost a přesnost je nosnou součástí i palivová nádrž o objemu 3,6 galonu kromě rámu z chrom-molybdenové oceli – díky svému tenkému designu je ideální pro pohyb v každé zatáčce. Mezi hlavní funkce patří: dva jízdní režimy, ABS pro zatáčení, kontrola trakce citlivá na úhel náklonu, regulace prokluzu motoru (MSR), rychlé řazení nahoru a dolů bez spojky a režim Supermoto ABS.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-19131

Mohlo by vás také zajímat