Maisto Ducati Super Naked V4 S 1:18

229,00 Kč
MA-20075

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Maisto 20075 Ducati Super Naked V4 S nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 12 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 20075 silničního motocyklu Ducati Super Naked V4 S je v detailním provedení. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

Italský výrobce motocyklů Ducati odhalil jeden z nejvýkonnějších nahých motocyklů, jaký kdy byl vyroben. Streetfighter V4 je v podstatě Panigale V4 zbavený hlavní kapotáže, ale stále nabitý výkonným inženýrstvím. Motor V4 o objemu 1103 ccm motocyklu poskytuje výkon 205 koní na zadním kole, nebo pokud se rozhodnete pro verzi S, můžete dosáhnout výkonu 217 koní díky lehčímu závodnímu výfuku Akrapovic s volnějším dýcháním. Streetfighter má o něco kratší převodový poměr koncového převodu než Panigale. Model S vyměňuje skákací nástavce za věci Ohlins a přidává tlumič řízení a sadu kovaných kol Marchesini. Oba modely jsou k dispozici pouze v charakteristické červené Ducati s šedým rámem a černými koly.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-20075

Mohlo by vás také zajímat