Maisto Harley-Davidson FXSTDSE2 CVO 1:18

349,00 Kč
MA-18859

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Maisto 18859 Harley-Davidson FXSTDSE2 CVO na plastovém podstavci nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 13 cm.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 18859 silničního motocyklu Harley-Davidson FXSTDSE2 CVO je v detailním provedení na plastovém podstavci. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

Harley-Davidson CVO („Custom Vehicle Operations“) jsou rodinou modelů vytvořených Harley-Davidson pro tovární zakázkový trh. Pro každý modelový rok od zahájení programu v roce 1999 si Harley-Davidson vybral malý výběr svých sériově vyráběných modelů motocyklů. Vytvořil limitované edice přizpůsobení těchto platforem s motory s větším objemem, dražšími laky a dalším příslušenstvím. Speciální funkce pro řadu CVO zahrnovaly vylepšení výkonu od značkových dílů Harley's "Screamin' Eagle", ručně malované proužky, pštrosí kůže na sedadlech a kufrech, zlaté plátky zakomponované do laku, hudební přehrávače iPod.

Screamin' Eagle Deuce (FXSTDSE2) CVO byla vyrobena v roce 2004. Kombinuje tlustá chromovaná řídítka, zakázkový kryt světlometu a nástavce, zakázkové kožené sedadla s chromovými vložkami, speciální tří-paprsková kola Detonator™ a odpovídající rotory a ozubená kola, dvojité přední kotoučové brzdy a snížené přední a zadní odpružení. Je poháněna motorem Twin Cam s 1550 ccm s pohonnou jednotkou Big Bore Twin Cam 95 krychlových palců se vstřikováním paliva.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-18859

Mohlo by vás také zajímat