Maisto Harley-Davidson FLTR Road Glide 2002 1:18

349,00 Kč
MA-18865

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Maisto 18865 Harley-Davidson FLTR Road Glide 2002 na plastovém podstavci nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 13 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 18865 silničního motocyklu Harley-Davidson FLTR Road Glide 2002 je v detailním provedení na plastovém podstavci. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

Harley-Davidson 1450 ROAD GLIDE FLTR pro rok 2002 je poháněn motorem Twin Cam 88 B o objemu 1450 ccm spojenou s pětistupňovou manuální převodovkou. Road Glide® poskytuje hladkou jízdu, která vyvažuje skvělou odezvu na plyn. Klíčovými prvky tohoto modelu jsou kapotáž s netopýřími křídly namontovaná na vidlici, plyšové sedadlo s opěradlem spolujezdce, kompletní přístrojový panel, pokročilý audio systém, dvojité přední kotoučové brzdy a vzduchem nastavitelné zadní cestovní odpružení.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-18865

Mohlo by vás také zajímat