Maisto Harley-Davidson Forty-Eight Special 2018 1:18

349,00 Kč
MA-19135

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Maisto 19135 Harley-Davidson Forty-Eight Special 2018 na plastovém podstavci nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 13 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 19135 silničního motocyklu Harley-Davidson Forty-Eight Special 2018 je v detailním provedení na plastovém podstavci. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

V modelovém roce 2010 představil Harley-Davidson model XL1200X „Forty-Eight“. Podobá se stylu „Dark“ Nightster, ale má klasickou malou arašídovou nádrž ve stylu z roku 1948.

Forty-Eight Special 2018 zřetelně odlišuje nová grafika na palivové nádrži, která se chlubí odvážnou kombinací barevných pruhů se symboly, které byly v módě v sedmdesátých letech. Robustní přední část modelu s přední pneumatikou o šířce 130 mm zarámovaná do 49 mm vidlic usazených v masivních trojitých hliníkových brýlích. Vypadá zvlášť sebevědomě po doplnění o vysoká černá řídítka Tallboy, která byla vybrána kvůli jejich speciálnímu tvaru. Umožňují menší sklon dozadu než řídítka Mini-Ape a výsledkem je vzhled, který skvěle ladí s robustním stylem předku a menší palivovou nádrží modelu Forty-Eight Special.

Motor Evolution 1200 má černou horní část, pod kterou následuje příliv lesklého chromu včetně chromovaných krytů převodovky a spojky a chromovaných tlumičů a krytů výfuku. Chromované dolní kryty vahadel, trubky rozvodových tyčí a kryty vaček kontrastují s černými válci a zvýrazňují tvary motoru V-Twin. Černá devíti paprsková litá kola jsou obutá do pneumatik Michelin Scorcher 31 (16 palců vepředu i vzadu). Součástí standardní výbavy modelu Forty-Eight Special je bezpečnostní systém Harley-Davidson Smart Security System a brzdový systém ABS.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-19135

Mohlo by vás také zajímat