Klima Pan Starter Set

2 039,00 Kč
KL-2111

Model rakety Klima Pan Starter Set je určen pro začátečníky. Obsahuje model rakety, odpalovací rampu, 6 motorů s palníky a odpalovací zařízení. V balení je i návratový padák. Model je rychle připraven ke startu. Určeno pro uživatele starší 18 let. Kategorie P1. Nakoupením potvrzujete splnění uvedené věkové hranice (při dodání bude věk kontrolován přepravcem).

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Obsah balení

Balení obsahuje model rakety Klima PAN, odpalovací rampu, 6 ks raketových motorků, 6 ks klasických palníků, 6 ks elektrických palníků, odpalovací zařízení pro elektrické palníky, ucpávku výmetu, padák a návod k použití.

Charakteristika

Model rakety je pojmenován Pan, což je malý takzvaný Shepherdův Měsíc, který zajišťuje pořádek mezi dvěma prstenci Saturnu. Jedná se o větší model z této řady.

Náročnost setu

Raketa je sestavena, není potřeba žádné barvení, lepení ani modelářská práce. K raketě se jen připojí návratový systém. Díky tomu, že je raketa plně sestavena, může vzlétnout během několika minut.

Informace k přípravě rakety a odpálení najdete v článku.

Odpalovací rampa

Odpalovací rampa zajišťuje oporu rakety při stratu. Rampu lze rychle složit, ramena se sklopí k sobě, tyč se přiloží k ramenům a stáhne se vše páskou se suchým zipem. Deflektor, všechny šrouby a tyče jsou vyrobeny z nerezové oceli. Samotná raketa se pomocí startovacího ouška nasune na vodící tyč, čímž je zajištěn přímý let rakety při startu.

Klima Ovladač el. odpal. systému pro odpalování raket Klima. Signalizace pomocí LED, 5m dlouhý kabel s krokosvorkami. Možnost umístění až 2 baterií 9V pro bezpečný start. K napájení panelu je potřeba dokoupit 9 V baterii. Pro napájení elektronického odpalovacího zařízení používejte výhradně alkalickou baterii. Běžné zinko-chloridové 9V baterie nejsou schopny dodat potřebný proud pro spolehlivé zapálení elektrického startéru!

Doporučujeme koupit

Balení obsahuje sadu motorů. Další je motory může dokoupit v naší nabídce raketových motorů. Výrobce doporučuje motory B4-4 (první let/90 m); C6-5, D9-7.

Více informací o raketových motorech naleznete v článku.

Klima
KL-2111
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat