Globber - Koloběžka Go Up Deluxe Deep Pastel růžová

2 599,00 Kč
GL-644-211

Koloběžka Globber Go-Up Deluxe, 3v1!, je pro děti od 15 měsíců. Koloběžka vydrží dítěti až do 9 let a postupně učí vaše dítě pohybové zdatnosti. Snadné složení a změna typu bez použití nářadí. Skládací rukojeť. Nastavitelná řídítka a výška sedátka.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Balení obsahuje koloběžku, sedátko, stupačku/ručku a příslušenství (montážní šroub, 2x imbus 5 mm). Vícejazyčný návod vč. českého.

Charakteristika

Koloběžka Globber Go-Up Deluxe, 3v1!, je pro děti od 15 měsíců. Koloběžka vydrží dítěti až do 9 let a postupně učí vaše dítě pohybové zdatnosti. Snadné složení a změna typu bez použití nářadí. Skládací rukojeť. Nastavitelná řídítka a výška sedátka.

Go-Up je koloběžka a odrážedlo v jednom. Skvělý moderní design a funkční vlastnosti spolu s měkkými držátky a kvalitními koly, zvyšují užitné vlastnosti koloběžky. Díky vzpřímené poloze již nesedí dítě pasivně, ale pracuje s držením těla a posiluje svaly v zádové části. Po odstranění nášlapů a rukojeti, se z posouvadla stává odrážedlo. V tomto stádiu se dítě učí využívat odraz a setrvačnost. Získává základy k udržení rovnováhy. Odmontováním sedáku a namontování řídítek lze za pár vteřin vytvořit výbornou koloběžku s nosností až 50 kg. Tato koloběžka poslouží dětem až do devíti let.

Značka Globber

Společnost Globber byla založena v roce 2014 týmem specialistů s více než 20 lety zkušeností v oboru hraček a sportovních potřeb. Díky svému inovativnímu přístupu (s řadou patentů), elegantnímu designu a kvalitnímu zpracování, se společnost stala světovou špičkou v segmentu koloběžek, za což získala řadu ocenění jako "ISPO Awards". V současné době Globber nabízí ucelenou řadu koloběžek pro děti všech věkových kategorií a dospělé.

Vše v jedno! Koloběžka poroste s dětmi

Jedinečná koloběžka Go Up poroste s Vašimi dětmi. Nejprve ji využijete jako odrážedlo a vozítko s vodící ručkou pro rodiče. Jak se dítě naučí držet rovnováhu, ručku demontujete a máte výborné odrážedlo. Nakonec využijte prvotřídní koloběžku, kterou budou mít děti na dlouhou dobu, díky nastavitelným řídítkám.

Možnosti koloběžky:

  • Vozítko s ručkou pro rodiče
  • Odrážedlo a odstrkovadlo
  • Koloběžka
Patentovaný systém zatáčení

Naučte děti rychleji na koloběžce! Koloběžka je vybavena patentovaným systémem zatáčení s aretačním tlačítkem. Tlačítko zafixuje řízení a koloběžka nezatáčí do stran, tím se děti rychleji naučí držet rovnováhu. Odemknutím tlačítka se aktivuje řízení (pohybe řídítek do stran, zatáčejí kola).

Odolná konstrukce

Všechny dětské koloběžky Go Up mají zesílený rám který je testován na nosnost 50 kg, odolné rukojeti řídítek z elastického polymeru TPR a PU kola pro dlouhou výdrž. To všechno odolá i nejdivočejším dětským hrám.

Bezpečná tří-kolová koloběžka

Bezpečnost koloběžky Globber pro kluky a holky se projevuje nejen v jejím tříkolovém provedení, ale také v kvalitě zpracování, mechanice a celkovém zpracování, které splňuje evropské normy.

Pohodlné sedátko s nastavitelnou výškou

Široké a pohodlné sedátko je možná nastavit do tří výšek. S změnou výšky se zároveň zvětšuje vzdálenost od řídítek, tak aby byla poloha vždy ergonomická. K nášlapné desce je připevněna stupačka, tak aby si dítě pohodlně položilo nohy.

Patentovaný skládací systém

Koloběžku lze složit do kompaktní velikosti (trolley mode). Složenou ji můžete uložit do garáže, auta, nebo skříně, aniž by zabírala místo. Zmáčknutím tlačítka Push uvolníte a vysunete řídítka, která následně nacvakne otočené o 180°.

Nastavitelná řídítka

Výškově nastavitelná řídítka ve čtyřech polohách umožňují pohodlné nastavení do správné ergonomické polohy, přesně podle výšky a potřeb dítěte. Zároveň nastavitelná řídítka umožňují aby koloběžka rostla s dítětem.

Kvalitní kola a ložiska

Koloběžky jsou osazeny kolečky s vysoce odolné gumy (Polyuretan) a také ložisky ABEC 5, což je vysloveně výjimka při klasických koloběžkách. ABEC 5 se pro svůj mimořádně nízký valivý odpor používají v profesionálním segmentu. Tím je zaručen mimořádně tichý chod a výborná setrvačnost.

Zadní brzda

Brzdění je realizováno pomocí klasické nášlapné zadní brzdy, která je však vyztužena ocelovým pásem. Ten zajistí maximální tření v širší ploše a zvýšený brzdný účinek.

Protiskluzová deska

Nášlapná deska je vybavena speciálním protiskluzovým povrchem, který zajistí jistý nášlap a bezpečné odrážení. Trojitá vyztužená konstrukce nášlapné desky dále poskytuje vysokou odolnost a nosnost.

Snadné složení

Díky jedinečnému systému, který je použitý na této koloběžce, nemusíte při složení a její změně použít žádné nářadí. Spojovací materiál je řešen pomocí knoflíků a otočných tlačítek.

Vlastnosti koloběžky Globber Go-Up Deluxe
  • Koloběžka a odrážedlo v jednom
  • Montáž a demontáž bez nářadí
  • Řídící tyč lze oddělit od těla koloběžky
  • Vyztužená konstrukce nášlapné desky
  • Nastavitelná výška sedadla a řídící tyče
  • Ergonomické a otěruvzdorné rukojeti vyrobené z polyuretanu
  • Skládací řídítka koloběžky
  • Kuličkové ložiska ABEC 5
  • Minimální věk: 15 měsíců až 9+ let
  • Doporučená výška jezdce: 70 cm - 130 cm

Doporučujeme koupit

Ochranné pomůcky a příslušenství

Během jízdy dbejte na bezpečnost dětí a vybavte je ochrannými pomůckami a dalším příslušenstvím jako jsou helma, chrániče, rukavice, světla, zvonek, batoh a další. Doplňky ke koloběžce naleznete v příslušenství.

Globber
GL-644-211

Mohlo by vás také zajímat