Estes - Red Diamond E2X (12ks)

4 699,00 Kč
RD-ES1709

Sada dílů pro stavbu 12 ks raket Estes - Red Diamond E2X. Všechny díly jsou nabarveny a připraveny k montáži. Přiloženy jsou obtisky a padáky 38cm s příslušenstvím.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Obsahem balení je sada dílů pro stavbu 12 ks raket Estes - Red Diamond E2X, včetně návratového zařízení.

Charakteristika

Úžasná sada dílů ke stavbě dvanácti raket Red Diamond, nesmí chybět ve sbírce žádného raketýra. S těmito téměř 70 cm vysokými raketami si užijete mnoho zábavy. Pro každou raketu je přiloženo návratové zařízení ve formě padáku, aby všechny rakety dopadly bezpečně na zem.

Náročnost setu

Model rakety není potřeba barvit a k sestavení není potřeba speciálního nářadí. Všechny díly jsou nabarveny a připraveny k sestavení. Raketu je nutné slepit, nalepit potisky a je připravena k letu. Stavba rakety zabere přibližně jednu hodinu.

Informace k přípravě rakety a odpálení najdete v článku.

Doporučujeme koupit

K odpálení je nutné dokoupit motory. Doporučené motory pro tuto raketu jsou B6-4 (první let), C6-5.

Více informací o raketových motorech naleznete v článku.

Pro odpálení je potřeba dokoupit motory s palníky a ucpávky výmetu (slouží k ochraně padáku). Palníky a ucpávky motorů jsou součástí balení motorů, pokud není uvedeno jinak. Motory Estes jsou opatřeny elektrickými palníky, určené k zažehnutí přes odpalovací pult. Raketu je možno osadit motory Klima s klasickými zápalnicemi. Pro bezpečný návrat raket doporučujeme dokoupit náhradní padák nebo streamer.

Ke startu rakety je nutná rampa. Pro malé rakety doporučujeme dokoupit rampu Porta-Pad II nebo Astron II, .Na rakety od střední velikost rampu Pro Series II nebo rampu Klima.

Pro bezstarostné a bezpečné odpálení rakety elektrickým proudem ze vzdálenosti pár metrů, je vhodné dokoupit i odpalovací pult např. Estes systém, Astron II, Klima ovladač, nebo další z naší nabídky.

Rampu s elektrickým odpalovacím pultem je možné koupit také jako komplet Porta-Pad II.

Estes
RD-ES1709

Mohlo by vás také zajímat