WR8 3.0 2001 WRC Subaru Impreza

12 990,00 Kč
HPI160211
Model speciálu Subaru Impreza v měřítku 1:8 s náhonem 4WD je poháněn výkonným spalovacím motorem a dodáván v setu včetně RC soupravy pracující v pásmu 2,4Ghz.
Počet
Skladem u dodavatele

Pro milovníky rychlé jízdy a driftu přichází výrobce HPI s replikou vozu Subaru Impreza. Konstrukce modelu je navržena pro dosažení co nejlepších jízdních vlastností při rychlém průjezdu zatáček. Model je poháněn výkonným spalovacím motorem, který podvozku dodává tu pravou dynamiku a rychlost. Karosérie včetně všech polepů i kola jsou přesnou replikou skutečného vozu.

Model stejně, jako předloha má poháněny všechna čtyři kola (4WD). Základem podvozku je šasi z tvrdého stříbrně eloxovaného 3mm silného duralu, které zajišťuje dostatečnou pevnost v ohybu a krutu. Šasi je po stranách doplněno o plastové prahy, které minimalizují prostor pro vniknutí nečistot. Horní část šasi, stejně, jako horní deska mezinápravového diferenciálu je z oranžově eloxovaného duralu. Výkon je na kola přenášen přes stálý převod, planetové diferenciály a ocelové poloosy. Podvozek je kompletně osazen kuličkovými ložisky. Kola jsou nezávisle zavěšena na spodních lichoběžníkových ramenech, které jsou stejně, jako závěsy vyrobeny z plastu plněného skelnými vlákny. O odpružení a tlumení se stará čtveřice olejových tlumičů s vinutými pružinami. K výborným jízdním vlastnostem přispívají skrutné stabilizátory na přední i zadní nápravě. Zadní náprava a hlavně tlumiče jsou před odletujícím pískem a kamením chráněny plastovými zástěrkami.

RC box stejně, jako servo řízení a servo plyn/brzda jsou vlhkuodolné a elektronika je tak chráněna před rozstřikující vodou.

K pohonu modelu byl vybrán výkonný spalovací motor Nitro Star G 3.0 vybavený tahovým startérem. S vrtáním 16,8mm a zdvihem 13,6mm vychází obsah motoru na 3,1ccm a poskytuje výkon 2,2PS při 31000ot/min, což poskytuje modelu dostatečnou dynamiku. Ovládání zajišťuje volantová tříkrálová RC souprava pracující v pásmu 2,4Ghz.

Model je dodáván jako set včetně motoru a RC soupravy.

  • Kompletně sestavený model
  • Tříkrálová RC souprava 2,4Ghz
  • Výkonný spalovací motor Nitro Star G 3.0
  • Planetové diferenciály
  • Duralové šasi
  • Olejové tlumiče
  • Skrutné stabilizátory
  • Ocelové hnací poloosy
  • Maketová kola
  • Maketově vyvedená karosérie
Pro zprovoznění potřebujete přijímačový akumulátor s nabíječem, palivo (16-20%), tankovací láhev a žhavítko. Doporučujeme přikoupit "HPI Plazma přijímačová sada Ni-MH 6,0V 1600mAh - pyramida - HPI160153" a "Startovací sada HPI nitro - HPI160077".
Měřítko1/8
Délka [mm]485
Výška [mm]227
Šířka [mm]172
Rozvor [mm]300
Typ motoruSpalovací
Typ podvozkuSilniční,Teréní,Odolný,Hobby,Rally
HPI
HPI160211