Killerbody karosérie 1:10 Subaru BRZ čirá

909,00 Kč
KB48575

Karosérie Killerbody Subaru BRZ pro RC modely aut 1:10. Nenabarvené provedení, rozvor 257 mm, šířka 190 mm. Vyrobeno z odolného lexanu, bohaté příslušenství, samolepky.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Obsahem balení je nenabarvená karosérie pro RC modely aut 1:10 Subaru BRZ od Killerbody. Obsahem balení je spousta příslušenství - masky oken, sada chromovaných i plastových dílů, samolepky.

Charakteristika

Karosérie Killerbody Subaru BRZ je určená pro on-road / cestovní RC modely aut v měřítku 1:10 vás určitě nezklame. Díky nejpoužívanějšímu rozvoru 257 mm a šířce 190 mm je určena pro většinu on-road modelů aut včetně RC modelů aut Vaterra.

  • Oficiálně licencovaná karoserie
  • K dispozici hotová nabarvená i nenabarvená verze
  • Velké množství detailů, věrná kopie skutečného vozu
  • Vyrobeno z odolného lexanu
  • Bohatý sortiment doplňkových dílů (světelné sady, funkční stěrače,...)
  • Karoserie určena pro standardní RC modely aut s šířkou šasi 190 mm a rozvorem kol 257 mm - například On-Road auta Vaterra

Doporučujeme koupit

Pro dokončení je potřeba nabarvit karosérii. Lexanové karoserie jsou vždy dodávány jako polotovar určený k vyřezání a nalakování. V první řadě je třeba karoserii hezky vystřihnout, k tomu aby otvory pro kola byli co nejkulatější, vám pomohou zahnuté nůžky na lexan NA3527 . Pro rovné plochy nabízíme také nůžky rovné na lexan NA3528 . Při výběru barev pro polykarbonátovou karoserii je třeba dávat pozor nato, abyste koupili opravdu spray na lexan, např. H-SPEED Spray na lexan 150ml bílý HSPS001 ten má speciální složení tak aby se do karoserie tzv. naleptal, barvy jsou pak pružné a odolné vůči loupání a praskání i při sebevětším nárazu. Před samotným lakováním je nutné karoserii důkladně odmastit, většina výrobců doporučuje karoserii omýt jarovou vodou. Po odmaštění použijte z vnitřní strany karoserie maskovací pásky např. maskovací páska 24mm KB48064 pro vytvoření vámi zvoleného designu nebo nalepte výrobcem dodávané maskovací polepy na okna a světla. Důležité je vědět že lexanové karoserie se lakují z vnitřní strany, tím se karoserie stane odolnou vůči oděru. Lakování by mělo probíhat nejlépe v prostorách s pokojovou teplotou. Jednotlivé barvy nanášíme alespoň ve třech vrstvách, důležité je nanášet barvu z dostatečné vzdálenosti, alespoň 15-20cm.

V doporučeném příslušenství jsou uvedeny položky nutné k dokončení karoserie (nůžky na lexan, barvy na karoserie,...), široká možnost vylepšení tuning díly - světelné sady, kola,...

Killerbody
KB48575

Mohlo by vás také zajímat