Maisto kit Bugatti Chiron 1:24 modrá

669,00 Kč
MA-39514

Kovový model auta 1:24 Maisto 39514 Kit Bugatti Chiron nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení a má otevíratelné dveře. Model je ve verzi Kit určené k sestavení. Barva modelu je modrá a je přibližně 17 cm velký.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Maisto 39514 Kit Bugatti Chiron nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení a má otevíratelné dveře. Model je ve verzi Kit určené k sestavení. Barva modelu je modrá.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Bugatti Chiron je dvoudveřové sportovní auto. Chiron byl představen dne 1. března 2016 na Ženevské motorové show. Stejně jako ve Veyronu je v Chironu 8-litrový W16 motor s čtyřmi turbodmychadly o výkonu 1500 koní (1.103 kW). Předpokládaná maximální rychlost je přes 465 km/h. Má konstrukci z karbonu, nezávislé odpružení a pohon všech kol.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-39514
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat