Krick Karl und Marie kit

4 399,00 Kč
KR-20200

Stavebnice historického modelu lodi pro zručné modeláře Karl und Marie v měřítku 1:40. Vzor je typický baltický škuner, který byl používán kolem přelomu minulého století k přepravě zboží podél pobřeží. Stavebnice obsahuje předpracované dřevěné díly, sadu kování a plán s návodem.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Stavebnice historického modelu lodi pro zručné modeláře. Karl und Marie je typický baltický škuner, který byl v provozu kolem přelomu století. Tyto malé galény o délce 15 až 20 metrů byly používány především k přepravě zboží podél pobřeží. Typické nákladní lodě měly velký nákladový prostor a dobromyslné chování při plachtění.

Kit Karl und Marie byl vyvinut speciálně pro začátečníky, kteří se chtějí věnovat náročné stavbě historických modelů lodí. Přestože vzor nevypadá jako model pro začátečníky, lze jej při zachování postupu stavby podle návodu bezpečně sestavit a to díky podrobnému návodu pro montáž. Stavba je v některých ohledech poměrně náročná ale pro modeláře kterým je stavba zábavou, model jistě uspokojí a úspěšně jej dokončí.

Rám, kýl a další součásti jsou řezány laserem. Stavebnice má díly výborné kvality a např. obšívku lze snadno ohýbat. Sada kování obsahuje mnoho hotových dílů. Plán, spolu s pokyny k stavbě je obzvláště bohatý na celkové pohledy, jednotlivé i perspektivní nákresy. Podrobný plán je důležitým nástrojem pro úspěšnou stavbu a to zejména pro začátečníky.

KR-20200

Mohlo by vás také zajímat