Italian super car - RC stavebnice z kostek

6 390,00 Kč
DEC61042W
Stavebnice RC modelu supersportu z kostek. Opravdu elegantně a precizně provedená replika modelu v měřítku 1:8. Množství pohyblivých dílů - odpružená kola, funkční řízení, řazení...Skvělý design a provedení řadí model do vysoké náročnosti na stavbu - 3187 stavebních dílů včetně kompletní RC elektroniky a světel. Po sestavení lze s modelem jezdit pomocí přiloženého dálkového ovladače.
Počet
Skladem u dodavatele

CaDa Italian Red Supercar C61042 (Motorizovaná verze)- Luxusní stavebnice pro opravdové milovníky italských supersportů

Objevte špičkovou stavebnici, která vás zavede do světa luxusu a rychlosti. Model CaDa Italian Red Supercar C61042 v motorizované verzi je výjimečným spojením elegance italských supersportovních vozů a technické dokonalosti. Tento model je navržen pro skutečné nadšence, kteří si chtějí užít radost z konstrukce i ze samostatného řízení. S jeho 3187 dílky a vysokou obtížností je to výzva, která vám přinese neuvěřitelný pocit úspěchu.

Pokročilý systém odpružení a tlumení

Jedním z klíčových prvků tohoto modelu je jeho přední a zadní nezávislé odpružení, které zajišťuje plynulý a stabilní pohyb po jakémkoli povrchu. Všechna čtyři kola jsou vybavena nezávislými tlumiči a odpruženými pružinami, které efektivně snižují náklon a vibrace karoserie. Tento systém poskytuje realistický zážitek z jízdy a zaručuje, že model zvládne i nerovné terény s lehkostí.

Detailní reprodukce a pečlivé sestavování

Tento model nabízí nejen funkčnost, ale i neuvěřitelnou pozornost k detailům. Sestavování jednotlivých částí, jako je motorový prostor, středová konzola, volant, levé a pravé zpětné zrcátko, dvojité sedadla a řadící páka, je zážitkem, který si můžete vychutnat postupně. Každý detail je pečlivě navržen tak, aby věrně odpovídal skutečnému vozu a poskytoval vám pocit, že skládáte skutečný italský supersport.

Autentický zážitek ze startu

Model je vybaven propracovaným V10 motorem a simulovaným systémem automobilové převodovky, které věrně napodobují skutečný výkon italského sportovního vozu. Tento motor je srdcem celé stavebnice a nabízí realistický zážitek ze startu a řízení.

Funkce dálkového ovládání

CaDa Italian Supercar C61042 přichází s dálkovým ovládáním, které umožňuje plnou kontrolu nad vozidlem. Můžete ovládat směr jízdy (vpřed, vzad, doleva a doprava), nastavovat rychlostní stupně a také ovládat přední a zadní světla s LED světelným efektem. Díky dálkovému ovládání je možné přepínat LED světla a plně si vychutnat jízdu i za zhoršených světelných podmínek.

Manuální funkce

Model nabízí také manuální funkce, které zahrnují otevírání a zavírání přední kapoty, ovládání zamykání dveří a otevírání zadního motorového krytu. Tyto funkce přidávají další vrstvu realismu a interaktivity, která vás vtáhne do světa supersportovních vozů.

Výzva pro náročné

Tato stavebnice je určena pro fanoušky supersportovních vozů, kteří jsou připraveni přijmout výzvu. 3187 dílků a složitost modelu zajišťují, že dokončení tohoto modelu bude skutečným testem vašich dovedností a trpělivosti. Po sestavení model dosáhne rozměrů 52 cm na délku, 25 cm na šířku a 13 cm na výšku, což z něj činí impozantní repliku v měřítku 1:8.

Perfektní dárek pro milovníky supersportů

Tento model je ideálním dárkem pro každého, kdo miluje italské sportovní vozy a sběratelské stavebnice. Je to dokonalý sběratelský kousek, který zaujme čestné místo ve vaší sbírce. Stavebnice je zabalena v krabici o rozměrech 56.7 cm x 14.6 cm x 37.3 cm a vyžaduje JV1010 battery box s 7.4V LiPo baterií, která zajišťuje dlouhou výdrž a spolehlivý výkon.

Závěr

CaDa Italian Red Supercar C61042 v motorizované verzi je mnohem víc než jen stavebnicí. Je to oslava italského designu, inženýrství a vášně pro rychlost. Tento model vám umožní nejen postavit věrnou repliku ikonického supersportu, ale také si užít jeho řízení a funkce, které vás přiblíží skutečnému zážitku z jízdy v jednom ze nejlegendárnějších automobilů světa.

Double Eagle
DEC61042W