Pro-Line vložka pneu 1.0" Dual Stage Rock Crawling (4): Axial SCX24

809,00 Kč
PRO616900

Pro-Line vložka pneu 1.0" Dual Stage Rock Crawling (4 ks) pro podvozky RC modelů aut Axial SCX24. Vnitřní vložky Pro-Line jsou vyrobeny z lehké modré pěny s uzavřenými buňkami, zatímco vnější je vyrobena z pěny Soft Open Cell, proto jsou ideální volbou pro Rock Crawlery.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Pro-Line vložka pneu 1.0" Dual Stage Rock Crawling (4 ks) pro podvozky RC modelů aut Axial SCX24. Vnitřní vložky Pro-Line jsou vyrobeny z lehké modré pěny s uzavřenými buňkami, zatímco vnější je vyrobena z pěny Soft Open Cell. Když se zkombinují, mají perfektní velikost pro 1,0" pneumatiky Pro-Line Rock Crawling. Měkká vnější pěna poskytuje maximální přilnavost při zachování plně podepřené bočnice, vnitřní pěna s uzavřenými buňkami je důležitá pro maximální výkon při jízdě do kopce. Vložky jsou dokonale tvarované, aby správně ladily s tvarem pneumatik Pro-Line pro lepší výkoy pneumatik.

Vnitřní uzavřená buňka poskytuje bezkonkurenční podporu boční stěny, měkký vnější povrch pro maximální trakci. Proto jsou ideální volbou pro Rock Crawlery.

Pro-Line
PRO616900

Mohlo by vás také zajímat