Pro-Line karosérie 1:5 1956 Ford F-100 (pro Arrma Kraton 8S)

2 269,00 Kč
PRO361117

Licencovaná karoserie 1:5 1956 Ford F-100 ve stylu retro hot-rod pro RC modely aut 1:5 (pro Arrma Kraton 8S). Nenabarvená karoserie z odolného polykarbonátu. Předřezaná pro snadné použití. Maska oken a obtiskový arch.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje čirou karoserii 1956 Ford F-100, masku oken a obtiskový arch.

Charakteristika

Licencovaná karoserie 1:5 1956 Ford F-100 ve stylu retro hot-rod pro RC modely aut 1:5 (vhodná pro Arrma Kraton 8S). Nenabarvená karoserie z odolného polykarbonátu. Předřezaná pro snadné použití. Maska oken a obtiskový arch.

Karoserie má prodlouženou kabinu ve stylu hot-rod, agresivní lemy blatníků a mřížku chladiče ze staré školy. Osaďte karoserii na šasi Arrma Kraton 8S a zkombinujte ji s pneumatikami Menace 5,7" Belted Tires pro perfektní vzhled.

Vlastnosti
  • Styl Retro Street Truck
  • Neuvěřitelné detaily v měřítku
  • Perfektně sedí na šasi ARRMA® Kraton™ 8S
  • Předřezaná karoserie
  • Integrovaná ochranná fólie
  • Vyrobeno z odolného lexanu v USA
Montáž
  1. Očistěte karoserii a aplikujte přiloženou masku na okna
  2. Nastříkejte a poté sloupněte ochrannou přestříkávací fólii
  3. Polepte karoserii samolepkami z přiloženého archu
  4. Namontujte novou karoserii na svůj RC model
Použití
  • Kraton™ 8S

Doporučujeme koupit

Pro dokončení je potřeba nabarvit karosérii. Lexanové karoserie jsou vždy dodávány jako polotovar určený k vyřezání a nalakování. V první řadě je třeba karoserii hezky vystřihnout, k tomu aby otvory pro kola byli co nejkulatější, vám pomohou zahnuté nůžky na lexan. Pro rovné plochy nabízíme také nůžky rovné na lexan. Při výběru barev pro polykarbonátovou karoserii je třeba dávat pozor nato, abyste koupili opravdu spray na lexan, např. H-SPEED Spray na lexan 150ml bílý ten má speciální složení tak aby se do karoserie tzv. naleptal, barvy jsou pak pružné a odolné vůči loupání a praskání i při sebevětším nárazu. Před samotným lakováním je nutné karoserii důkladně odmastit, většina výrobců doporučuje karoserii omýt jarovou vodou. Po odmaštění použijte z vnitřní strany karoserie maskovací pásky např. maskovací páska 24mm pro vytvoření vámi zvoleného designu nebo nalepte výrobcem dodávané maskovací polepy na okna a světla. Důležité je vědět že lexanové karoserie se lakují z vnitřní strany, tím se karoserie stane odolnou vůči oděru. Lakování by mělo probíhat nejlépe v prostorách s pokojovou teplotou. Jednotlivé barvy nanášíme alespoň ve třech vrstvách, důležité je nanášet barvu z dostatečné vzdálenosti, alespoň 15-20cm.

Pro-Line
PRO361117

Mohlo by vás také zajímat