Pro-Line karosérie 1:5 Ford F-150 Raptor 2017 Tough černá (X-Maxx)

3 119,00 Kč
PRO348218

Pro-Line karosérie černá vyřezaná 2017 Ford F-150 Raptor, pro RC modely aut Traxxas X-MAXX v měřítku 1:5, rozvor 480mm, délka 705mm, šířka 272mm. Vyrobeno z odolného černého lexanu.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Karosérie černá vyřezaná 2017 Ford F-150 Raptor 1:5, samolepky.

Charakteristika

Pro-Line karosérie černá vyřezaná 2017 Ford F-150 Raptor, pro RC modely aut Traxxas X-MAXX v měřítku 1:5, rozvor 480mm, délka 705mm, šířka 272mm. Vyrobeno z odolného černého lexanu.

Klíčové vlastnosti
  • Vyrobeno z odolného černého lexanu
  • Vyřezaný tvar karosérie
  • Licencovaná karosérie 2017 Ford F-150 Raptor
  • Obsahuje obtisky

Představujeme vám jednu z nejočekávanějších karoserií, zcela novou karoserii Ford® F-150 Raptor pro rok 2017, pro RC model auta Traxxas X-MAXX®! Pro-Line zahrnul všechny maketové detaily do tvaru karosérie a pro vysoce detailní repliku. Je dodáván s hotovým vyřezaným tvarem karosérie, abyste mohli rychleji karosérii dokončit. Raptor 2017 má odvážný a odolný styl karoserie, který je nejšpičkovějším dostupným vzhledem a zcela přemění váš X-MAXX® na ještě atraktivnější stroj. Příprava k instalaci karosérie na model nemůže být už jednodušší, stačí pouze aplikovat dodané obtisky na karosérii a máte hotovo. Pokud jste fanouškem Raptora nebo X-MAXX®, pak je tato karosérie pro vás!

Doporučujeme koupit

Pro dokončení je potřeba nabarvit karosérii. Lexanové karoserie jsou vždy dodávány jako polotovar určený k vyřezání a nalakování. V první řadě je třeba karoserii hezky vystřihnout, k tomu aby otvory pro kola byli co nejkulatější, vám pomohou zahnuté nůžky na lexan. Pro rovné plochy nabízíme také nůžky rovné na lexan. Při výběru barev pro polykarbonátovou karoserii je třeba dávat pozor nato, abyste koupili opravdu spray na lexan, např. H-SPEED Spray na lexan 150ml bílý ten má speciální složení tak aby se do karoserie tzv. naleptal, barvy jsou pak pružné a odolné vůči loupání a praskání i při sebevětším nárazu. Před samotným lakováním je nutné karoserii důkladně odmastit, většina výrobců doporučuje karoserii omýt jarovou vodou. Po odmaštění použijte z vnitřní strany karoserie maskovací pásky např. maskovací páska 24mm pro vytvoření vámi zvoleného designu nebo nalepte výrobcem dodávané maskovací polepy na okna a světla. Důležité je vědět že lexanové karoserie se lakují z vnitřní strany, tím se karoserie stane odolnou vůči oděru. Lakování by mělo probíhat nejlépe v prostorách s pokojovou teplotou. Jednotlivé barvy nanášíme alespoň ve třech vrstvách, důležité je nanášet barvu z dostatečné vzdálenosti, alespoň 15-20cm.

Pro-Line
PRO348218

Mohlo by vás také zajímat