Castle motor 1512 2650ot/V senzored, reg. Mamba Monster X

10 699,00 Kč
CC-010-0145-04

Mamba X je nejnovější regulátor pro měřítko 1: 8 Monster truck. Napájení je 2S - 6S LiPo (4s max s motorem 2650kv), špičkový vodoodolný 8A BEC , takže se nemusíte bát ani vody. Je ideální upgrade pro měřítko 1:8 a on-road vozidla, stejně jako měřítko 1:10 monster trucků o velké hmotnosti. Rovněž je standardně dodáván s vysoce účinným, 30 mm ESC chladicím ventilátorem. Mamba Monster X také obsahuje aktualizované informace, která vás bude upozorňovat na možné problémy s kalibrací s cílem pomoci diagnostikovat problémy v této oblasti.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Mamba X je nejnovější regulátor pro měřítko 1: 8 Monster truck. Napájení je 2S - 6S LiPo (4s max s motorem 2650kv), špičkový vodoodolný 8A BEC , takže se nemusíte bát ani vody. Je ideální upgrade pro měřítko 1:8 a on-road vozidla, stejně jako měřítko 1:10 monster trucků o velké hmotnosti. Rovněž je standardně dodáván s vysoce účinným, 30 mm ESC chladicím ventilátorem. Mamba Monster X také obsahuje aktualizované informace, která vás bude upozorňovat na možné problémy s kalibrací s cílem pomoci diagnostikovat problémy v této oblasti. Pomocný Advantage. Mamba Monster X představuje přidání nového programování, která umožňuje, aby se základní úpravy a několika základních funkcí jako kontrola točivého momentu a maximální plyn dalo ladit přímo z vysílače za použití pomocných kanálů přijímače. Sběr dat Mamba X může zaznamenávat data z jízdy, běžně označované jako protokolování dat. Tato data mohou být přehrána přes USB programátor Castle Link; můžete použít QuickConnect Duo (prodává se samostatně), které umožní rychlý přístup k datům, aniž byste museli odpojit přijímač Telemetrie Mamba X přenáší přes telemetrii data i do vysílače Futaba

Nový motor Castle 1512 1Y 2650kv je vyroben pro napájení až 4s Lipol baterií a je určen pro pohon buggyn. Jsou to mistrovská díla vybavena vysoce kvalitními ložisky, slinoté neodýmové magnety, vynikající elektromagnetický design a přísnou kontrolu inženýrství. Účinnost motoru určuje jeho kvalitu. Vyšší účinnost znamená lepší design a vysoká kvalita komponentů. Čím vyšší je účinnost motoru tím více energie se může vyrobit před tím, než se ZAČNE přehřívat. Nevytváří velké množství tepla jako ostatní motory. Více výkonu jde do kol, motor se nepřehřívá a je schopen poskytnout ještě větší výkon, když je potřeba. Mamba Monstrum systémy je typické tím, že jsou schopny dodat výkon až 4,000-5,000 W (5 až 6 koní) při akceleraci. Tyto motory jsou jedny z nejlepších motorů díky své účinnosti, které jsou až o 85% výkonější než ostatní.

CC-010-0145-04

Mohlo by vás také zajímat