Revell 3D Puzzle - Harry Potter Diagon Alley Set

959,00 Kč
RVL00304

Revell prostorové 3D Puzzle - Harry Potter Diagon Alley Set. Stavebnice má 272 dílků, výsledné rozměry modelu jsou 580 x 170 x 211 mm.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Prostorové 3D Puzzle Revell 00304 – Puzzle Harry Potter Diagon Alley Set. Stavebnice má 272 dílků, výsledné rozměry modelu jsou 580 x 170 x 211 mm.

Informace o modelu:

Snili jste vždy o tom, že si podle svého srdce projdete Příčnou uličkou™ a možná si dokonce koupíte novou hůlku? Nyní můžete procházet Eeylop's Owl Department Store a Ollivander's Wand Shop podle svého srdce se sadou Harry Potter Diagon Alley™. Nebo můžete získat kouzelný vtip z Weasley's Wizard Wheezes, který rozesměje každého.

Jistě, samozřejmě si také můžete zakoupit učebnice pro třídy v Bradavické škole čar a kouzel s velkým sálem a astronomickou věží. A určitě lístek na Bradavický expres...

Jako správný kouzelnický učeň a fanoušek Harryho Pottera vám sada 3D puzzle Příčná ulička™ dává pocit, že máte vše, co potřebujete pro další dobrodružství se svými nejlepšími přáteli Hermionou a Ronem.

Jednoduše postavte jednotlivé domy a obchody přesně tak, jak je znáte z knih a filmů o Harrym Potterovi. Vaši přátelé budou ohromeni tím, co dokážete se svými magickými schopnostmi!

Sada 3D puzzle Harry Potter Diagon Alley™ je doporučena pro věk 8+ .

Revell
RVL00304

Mohlo by vás také zajímat