NANOPROTECH GUN 75ml

269,00 Kč
NP-061

Přípravek Nanoprotech Gun pro střelné zbraně odstraňuje usazeniny od střelného prachu a zbytků olova. Dále zajišťuje promazání a antikorozní ochranu kovových částí. Nenarušuje ostatní materiály.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Přípravek Nanoprotech Gun pro střelné zbraně odstraňuje usazeniny od střelného prachu a zbytků olova. Dále zajišťuje promazání a antikorozní ochranu kovových částí. Nenarušuje ostatní materiály. Nanáší se na hlaveň, závěr, pružiny či jiné kovové části zbraní. Působí až po dobu 1 roku, spotřeba 50 ml/m², obsah spreje 75 ml.

Vlastnosti spreje Nanoprotech Gun
  • Odolná ochrana: Nanočástice se vážou přímo na ošetřovaný povrch zbraně nebo mechanismu. Díky tomu trvá pozitivní ochranný efekt mnohonásobně delší dobu a vlhkost, koroze a znečištění Vaší zbraně již nebudou hrozbou.
  • Čistí od zplodin: Díky nanočásticím proniká účinná látka usazenými zplodinami a zachytává se na samotném surovém kovu, kde vytváří ochrannou vrstvu. Aplikací na znečistěnou plochu je tak možno snadno odstranit i jinak těžko vyčistitelné nánosy zplodin a zbytky olova, mědi a niklu.
  • Nenarušuje ostatní materiály: Na rozdíl od agresivních čistících prostředků je Nanoprotech Gun šetrný ke dřevu, plastům i gumě. Můžete si být jisti, že při ošetření omylem neznehodnotíte žádné okrasné ani funkční části Vaší zbraně.
  • Vzlíná do struktury kovu: Lubrikační a antikorozní roztok Gun ve spreji se vyznačuje perfektní vzlínavostí a miniaturní částice proniknou i do velmi tenkých mezírek. Sprej je tak vhodný i pro ošetření těžko dostupných míst bez nutnosti rozebírání. Po aplikaci roztok zaschne a nevytéká.
  • Dlouhodobě konzervuje: Plochy ošetřené sprejem Nanoprotech Gun jsou chráněny proti rezavění i za extrémních podmínek, jak potvrdily i nezávislé testy. Mazací vlastnosti zůstají zachovány až do – 80 °C a zbraně zůstanou chráněny i při dlouhodobém skladování ve vlhkém prostředí.
Jak sprej použít:
  1. Před nanesením sprej pečlivě protřepejte
  2. Na určený povrch stříkejte souvislou vrstvu (ze vzdálenosti 20-30 cm) nebo sprej použijte přímo na ošetřované místo.
  3. Vyčkejte 10-15 minut od nanesení a následně přebytečný roztok setřete.

Více informací naleznete na stránkách výrobce www.nanoprotech.cz/sprej/nanoprotech-gun/.

Nanoprotech
NP-061

Mohlo by vás také zajímat