Boo Slope 0.8m Kit

4 499,00 Kč
TA-2694

Stavebnice RC modelu mini větroně Boo Slope Kit o rozpětí 0,8m. Model je navržen pro velkou zábavu na svazích a terénních vlnách, vývoj probíhal pomocí moderní 3D CAD technologie, laserem vyříznuté dřevěné díly se sestaví a slepí, trup je laminátový.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

V balení jsou všechny precizní dřevěné díly, potřebné pro stavbu, které jsou vyříznuty laserem z překližky, konstrukční pouzdro pro křídlo a ocasní plochu z topolové překližky, laminátový přední díl trupu s překrytem v karbonovém vzhledu, materiál pro táhla kormidel, montážní drobné součásti, laminátové páky řízení, laminátové frézované díly, CFRP povrchové spojení, dekorační sada, ilustrovaný návod v němčině, angličtině, francouzštině

Charakteristika

Stavebnice RC modelu větroně Boo Slope Kit o rozpětí 0,8m. Malý rozměry, ale je navržen pro velkou zábavu na svazích a terénních vlnách. Model byl vyvinut pomocí moderní 3D CAD technologie, laserem vypálené dřevěné díly se spojí a slepí v několika jednoduchých krocích. Stavba je poměrně rychlá a zvládnou ji za pár večerů i nezkušení modeláři. Výhodou je hotový laminátový trup, ke kterému připevníte křídlo a motýlkové ocasní plochy.

Konstrukce modelu BOO Slope je přesně vyrobena na CNC a má proto přesně do sebe padnoucí komponenty. Pomocí montážního návodu lze BOO snadno sestavit i bez stavebního plánu, pomocí jednoduchých kompletačních přípravků. Před zahájením montáže si pečlivě prostudujte montážní návod. Konstrukce dvou polovin křídla a ocasních ploch probíhá přímo na stavební desce. Konečná montáž probíhá na přípravku, který umožňuje přesné vyrovnání všech komponentů k sobě. Křídlo je dělitelné a motýlkové ocasní plochy lze velmi snadno demontovat. Model se proto dá velmi snadno přepravovat.

Model větroně Boo Slope má řízena křidélka a motýlkové ocasní plochy. K ovládání budou potřeba doplnit čtyři mikro serva 5-7g ( cca 20x8x20 mm). K ovládání modelu je potřeba si doplnit 4-kanálovou RC soupravu, s funkcemi 2Aile, V-Tail, Expo a D/R. K potažení je potřeba dokoupit nažehlovací fólii (0,6m) a cca 10g závaží k dovážení modelu. Pro napájení palubní soustavy budete potřebovat malou baterii přijímače.

Montáž modelu

Při finální montáži pomůže s ustavením modelu jednoduchý přípravek, ve kterém ustavíte symetricky ocasní plochy s křídlem a trupem.

Montáž serv

V trupu jsou umístěna serva pro motýlkové ocasní plochy, které se namontují do vlepené překližkové konstrukce.

Konstrukce křídla

Pro pevnou, lehkou a tuhou konstrukci křídla, je zvolena diagonální montáž žeber. Křídlo má funkční křidélka a je pro možnost demontáže půlené.

Ocasní plochy

Konstrukce ocasních ploch je vyztužena uhlíkem, pokud máte vysílač disponující funkcí V-Tail, můžete mít kormidla ve funkci výškovky i směrovky. Tento model lze ale řídit i výškovkou a křidélky, proto vystačíte i s jednoduchou RC soupravou.

Vlastnosti Boo Slope kit
  • Stavebnice větroně s laminátovým trupem
  • Celodřevěné křídlo a ocasní plochy
  • Motýlkové ocasní plochy
  • Řízena křidélka a výškovka nebo motýlek
  • Kabina v designu carbon
  • Diagonální konstrukce žeber křídla

Doporučujeme koupit

Pro dokončení modelu budete potřebavat 4ks miniaturní Piko serva 20x8,5x20mm, mini přijímač a mini baterii přijímače. Pro slepení modelu běžné nářadí modeláře, lepidla, na potah křídla nažehlovací fólii nebo potahový papír.

Příslušenství pro běžný provoz

Pro běžný provoz létajících RC modelů potřebujete vhodná lepidla, sadu nářadí a obal na skladování LiPol baterií. Z našeho sortimentu doporučujeme kvalitní sadu imbus šroubováků 1.5/2.0/2.5/3.0mm a Modelcraft křížové šroubováky (sada 6ks). Pro montáž se jistě bude hodit Modelcraft mini kleště v pouzdru (sada) a na řezání Modelcraft řezací nůž s podložkou A6.

Pro rychlou opravu modelů letadel z doporučujeme rychle vytvrzující 4-minutové lepidlo Epoxy. Z naší nabídky doporučujeme Speed Epoxy 4 min. 71g

Ochranné obaly na akumulátory

Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnout vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou. LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození a proto je potřeba jej důkladně chránit.

ROBBE
TA-2694

Mohlo by vás také zajímat