Charter Next Generation 1.46m PNP

5 599,00 Kč
TA-2631

RC model letadla Charter Next Generation o rozpětí 1,46m v provední PNP se střídavým motorem, regulátorem a 5 servy. Vyroben z odolné pěnové hmoty EPO, dělené křídlo, nákladový prostor pro shoz, tříkolý podvozek. Ideální cvičný motorový model.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Součástí balení setu jsou hotové dekorované součásti modelu letadla Charter Next Generation, které je vybaveno střídavým motorem, regulátorem 40A, servy, 3-kolým podvozkem, vrtulí s kuželem, spojkou křídla a montážním příslušenstvím, návod v češtině, manuál DE.

Charakteristika

RC model letadla Charter Next Generation o rozpětí 1,46m v provední PNP se střídavým motorem, regulátorem a 5 servy. Vyroben z odolné pěnové hmoty EPO, dělené křídlo, nákladový prostor pro shoz, tříkolý podvozek. Ideální cvičný motorový model. Je potřeba doplnit si RC soupravu a LiPol baterii 3S 2200mAh.

Model je pro všechny, kteří si chtějí užít pohodového létání, model je přirozeně stabilní, proto je vhodný pro začátečníky i pokročilé piloty. Široký tříkolý podvozek s řiditelným příďovým kolem poskytuje snadnou ovladatelnost na zemi při vzletech a přistáních na různých površích včetně trávy a asfaltu. Jako zvláštní bonus má Charter NGX na spodní straně trupu nákladový prostor s dvířky, které se dají otevřít a zavřít pomocí serva. To vám umožní provádět shoz padáčků, cukrovinek pro děti apod. Díky vysokému stupni prefabrikace je model připraven k letu ve velmi krátké době.

Vlastnosti Charter Next Generation
  • Elegantní cvičný model s výbornými letovými vlastnostmi
  • Vysoký stupeň prefabrikace, připraven k letu v co nejkratším čase
  • Výkonný střídavý pohon
  • Vyrobeno z odolného materiálu EPO
  • Dělené odnímací křídlo pro snadnou přepravu
  • Nakládací prostor s dvířky pro shození sladkostí a podobně
  • Doporučena baterie LiPol 3S 2200mAh
  • Tříkolý podvozek s řiditelným příďovým kolem
3-kolé uspořádání podvozku

Vysoká míra stability při pojíždění po dráze a skvělá řiditelnost při startu a přistání činí z 3-kolového podvozku jasného favorita. S příďovou řiditelnou nohou můžete snadno rolovat a pojíždět všude, kam budete potřebovat.

Nákladový prostor

Pořádáte vystoupení pro děti a chcete jim udělat radost, naplňte nákladový prostor cukrovinkami a máte o zábavu postaráno. Nebo shazujte padáčky nebo parašutistu, otevírací dvířka ovládaná samostatným servem zajistí shoz přesně a ve správný okamžik.

Doporučujeme koupit

Sestavení modelu je díky hotovým dílům modelu s nainstalovanou elektronikou, poměrně rychlé. K dokončení doporučujeme doplnit 6+ kanálovou RC soupravu (vysílač, přijímač) a pohonný LiPol akumulátor 2200mAh 3S 11,1V s konektorem Deans a vhodným LiPol nabíječem.

Doporučené vysílače Spektrum

Pro spárování modelu verze BNF doporučujeme moderní programovatelné vysílače SPEKTRUM:

  • 6-kanálový vysílač řady DX Spektrum DX6e DSMX s telemetrií, 250 modelů v paměti.
  • 6-kanálový vysílač řady NX Spektrum NX6 DSMX s nejnovějšími trendy, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi .
  • 8-kanálový vysílač řady NX Spektrum NX8 DSMX s nejnovějšími trendy, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi .
Doporučené akumulátory LiPo

Model lze provozovat na 3 článkový LiPo akumulátor 2200mAh 3S s konektorem Deans, doporučujeme redukci Deans samice - EC3 samec na spolehlivější baterie s konekory EC3 nebo IC5.

  • Ekonomický provoz: Spektrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 30C IC3
  • Vyšší výkony: Spektrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 50C IC3
  • Nová generace pro maxjmální výkony: Spektrum Smart G2 LiPo 11.1V 2200mAh 100C IC3

Akumulátory Spektrum s technologií SMART v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde

Baterie Smart G2 jsou ještě jednoduší a bezpečnější, díky absenci balančního konektoru. Baterie G2 mají navíc až 3x rychlejší automatické vybíjení do storage režimu. Baterie Smart G2 lze nabít pouze na nabíječích Spektrum Smart a Smart G2.

Doporučené nabíječe pro konvenční LiPol i Smart akumulátory

Pokud se rozhodnete v RC modelech letadel, či vrtulníků používat moderní Smart LiPo akumulátory, nebo nabíjet vaše akumulátory od jiných výrobců, pak doporučujeme tyto nabíječe:

  • Síťový nabíječ Spektrum S155 s jedním výstupem 1x 55W.
  • Síťový nabíječ Spektrum S1100 s jedním výstupem 1x 100W.
  • Síťový nabíječ Spektrum S2100 s jedním výstupem 2x 100W.
  • Síťový nabíječ Spektrum S2200 se dvěma výstupy 2x 200W.
Příslušenství pro běžný provoz

Pro běžný provoz létajících RC modelů potřebujete vhodná lepidla, sadu nářadí a obal na skladování LiPol baterií. Z našeho sortimentu doporučujeme kvalitní sadu imbus šroubováků 1.5/2.0/2.5/3.0mm a Modelcraft křížové šroubováky (sada 6ks). Pro montáž se jistě bude hodit Modelcraft mini kleště v pouzdru (sada) a na řezání Modelcraft řezací nůž s podložkou A6.

Pro rychlou opravu modelů letadel z doporučujeme rychle vytvrzující 4-minutové lepidlo Epoxy. Z naší nabídky doporučujeme Speed Epoxy 4 min. 71g

Ochranné obaly na akumulátory

Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnout vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou. LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození a proto je potřeba jej důkladně chránit.

ROBBE
TA-2631

Mohlo by vás také zajímat