Hobbyzone Apprentice STOL S 0.7m SAFE BNF Basic

4 899,00 Kč
HBZ6150

Hobbyzone Apprentice STOL S 0.7m SAFE BNF je skvělý RC model letadla pro začínající piloty, protože má funkci SAFE (ochrana letové obálky), vyroben je z odolné hmoty EPO, obsahuje hotový sestavený model s přijímačem Spektrum.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje kompletně sestavený RC model letadla pro začátečníky Apprentice STOL S 0.7m SAFE s nainstalovanými komponenty: Spektrum motor střídavý 1810 2000ot/V 12P, Střídavý regulátor Avian 6A Smart Lite 2S-3S PH-UMX, Spektrum servo lineární A203 2.2g High Torque, Spektrum přijímač AR6420 AS3X/SAFE DSMX/SLT. V balení je obsažen vícejazyčný manuál v angličtině, němčině, francouzštině a italštině a návod v češtině.

Charakteristika

Hobbyzone Apprentice STOL S 0.7m SAFE BNF je skvělý RC model letadla pro začínající piloty, protože má funkci SAFE (ochrana letové obálky), vyroben je z odolné hmoty EPO, obsahuje hotový sestavený model s přijímačem Spektrum.

Vítejte ve vzrušujícím světě RC (rádiem řízeného) létání! Pokud jste někdy snili o tom, že se vznesete do nebe, Horizon Hobby vám může pomoci. Vyrábí letadla, se kterými se můžete naučit úspěšně létat, i když jste s RC modely nikdy předtím nelétali. Každé letadlo HobbyZone® se vyznačuje špičkovým designem a technologií vyvinutou odborníky, abyste se učili svým vlastním tempem a abyste mohli své sny o létání proměnit ve skutečnost! Proto právě vám je určen model letadla Apprentice STOL S 0.7m SAFE BNF, s ideálními parametry pro začátečníky. Model je dodáván s nainstalovanou elektronikou a proto je rychle přípraven k letu. Koncepce modelu je zcela podřízena požadavku na model, který má vynikající letové vlastnosti, moderní elektroniku a který dokáže pomoci v začátcích. Jsou k dispozici 3 letové režimy s funkcemi elektronické ochrany letové obálky SAFE, přičemž pomoc elektroniky lze vypnout a model dále používat pro pokročilejší létání.

Apprentice STOL S 700mm je vybaven exkluzivní a inovativní SAFE technologií Horizon Hobby, která umožňuje prakticky každému naučit se úspěšně létat. V modelu se skrývá výkonný střídavý motor s nainstalovaným regulátorem, přijímačem a servy. Verze BNF vám umožňuje spárování s vaším vysílačem Spektrum a použít vaši baterii s nabíječem

Apprentice STOL S 0.7m BNF je vybaven exkluzivní a inovativní technologií SAFE společnosti Horizon Hobby, díky které se můžete naučit úspěšně létat. Exkluzivní technologie SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope), pomáhá omezit nebezpečné náklony během letu a tak předcházet haváriím. Stoupání, klesání a boční náklon nepřekročí povolenou mez, proto nedochází k nekontrolovatelnému pádu, vždy je však třeba mít na paměti, že model se musí pohybovat rychlostí, která zajistí dostatečné množství vztlaku na kříde. Elektronika modelu umožňuje využívat letové módy, Začátečník s menším náklonem, mód Pokročilý s větším náklonem a mód Expert bez omezení. Turbulentní prostředí vyrovnává účinně 3-osý gyroskop AS3X, proto model dokáže létat i za menšího větru.

Díky velkým kolům s nadrozměrnými pneumatikami, je možné vzlétat a přistávat z nízké trávy, hlíny a horších povrchů. Pokročilá konstrukce draku modelu z lehké a velmi odolné pěnové hmoty EPO s odnímatelným křídlem usnadňuje přepravu, skladování a výměnu tak, jak je to jen možné. 4-kanálové řízení modelu plus technologie SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope) s letovými režimy pro začátečníky, pokročilé a zkušené, usnadňuje výuku létání a dále pak pokročit v provádění akrobacie včetně přemetů, výkrutů a dokonce i letu na zádech.

Klíčové vlastnosti Apprentice STOL S 0.7m SAFE BNF
  • Zmenšený model skvělého cvičného letadla Apprentice 1,5m
  • Nejlépe létající a nejodolnější ultra-mikro trenér pro začínající piloty
  • Připraven ke spárování s vaším vysílačem Spektrum
  • Vybaven exkluzivní technologií SAFE®, pro usnadnění výuky létání
  • Letové režimy pro začátečníky, středně pokročilé a zkušené
  • Režim Panic Recovery se aktivuje stisknutím tlačítka
  • Přijímač s duálním protokolem Spektrum DSMX a SLT
  • 4-kanálové ovládání pro nácvik akrobatických obratů
  • Umí akrobacii, jako přemety, výkruty i let na zádech
  • Výkonný střídavý motor pro vynikající výkon i při menším větru
  • Řiditelné zadní kolo a velké kola pro start na různých površích
  • Navržen s vlastnostmi STOL (krátký vzlet a přistání)
  • Rychlá a snadná instalace křídla křídlovými šrouby
  • Lehká, ale extrémně odolná EPO konstrukce
  • Ultra-mikro velikost pro létání v parcích či loukách
  • Nevyžaduje se registrace, je pod hmotnostním limitem 250g
Výhoda verze Bind-N-Fly

Vlastníte již vysílač vybavený technologií Spektrum™ DSMX nebo SLT? RC modely letadel Bind-N-Fly (BNF) umožňnují létat rychle a s co nejlepším možným zážitkem z ovládání. Model má nainstalovaný napájecí systém, serva a přijímač Spektrum 2,4GHz, takže vše co musíte udělat, je doplnit si baterii, spárovat přijímač s kompatibilním vysílačem, dokončit konečnou montáž a jít létat.

Jedinečná konstrukce

Apprentice STOL S 700 mm byl zmenšen z oblíbených modelů Apprentice 1,5m a 1,2m, ale byl také navržen tak, aby nabízel možnosti STOL podobné modelům řady E-flite® Timber®. Je v „ultra-mikro“ velikosti, aby byl dostupnější a pohodlnější pro létání na menších prostorech, jako jsou parky, hřiště apod.

Střídavý výkonný motor

Nainstalovaný střídavý motor outrunner je kompatibilní s cenově dostupnými a běžnými 2S 300mAh nabíjecími LiPol bateriemi. Je výkonnější a účinnější než stejnosměrné motory, což dává modelu Apprentice STOL S možnost létat i ve slabém větru, který jiné modely ultra-mikro obvykle nezvládají.

Velká kola podvozku

Velké pneumatiky a řiditelné ostruhové kolo umožňují pojíždění, startování a přistávání na různých površích, které většina modelů této velikosti nezvládne. Od travnatých povrchů v mnoha parcích a sportovních hřištích až po štěrkové cesty a zpevněné povrchy.

Odolný materiál draku modelu

Konstrukce z pevného, tuhého a lehkého materiálu EPO poskytuje modelu velkou odolnost , proto je dostatečně pevný aby zvládl časté létání. To dělá z Apprentice STOL S 700 mm dosud nejodolnější ultra-mikro trenér! A v nešťastném případě, že poškodíte některou součást modelu a nebudete je již moci opravit, jsou k dispozici náhradní díly.

OCHRANA LETOVÉ OBÁLKY SAFE
Mód Začátečník

Začátečník, má omezen náklon v zatáčce a rovněž stoupání a klesání, při puštění pák do neutrálu se model ustálí ve vodorovné poloze, otáčky motoru jsou regulovány podle stoupání nebo klesání a je možné využít i elektronické asistence při startu a přistání.

Mód Pokročilý

Režim Pokročilý má povolen větší náklon modelu ale nedojde k převrácení na záda ani k pádu. Letové polohy mají omezení klonění a klopení cca na 60°. Je zde již větší volnost řízení a jsou prováděny minimální korekce letu.

Mód Zkušený

V letovém režimu Zkušený je řízení zcela volné bez omezení letových poloh. Můžete létat na zádech a provádět akrobatické manévry.

Panic Recovery - Obnovení letu Panika

Pokud někdy ztratíte nad letounem kontrolu v pokročilejších letových režimech, jednoduše přepněte do režimu pro začátečníky a uvolněte ovládací páky. Technologie SAFE® Plus automaticky vrátí letoun do rovného letu.

Doporučujeme koupit

Příslušenství pro běžný provoz

Pro běžný provoz létajících RC modelů potřebujete vhodná lepidla, sadu nářadí a obal na skladování LiPol baterií. Z našeho sortimentu doporučujeme kvalitní sadu imbus šroubováků 1.5/2.0/2.5/3.0mm a Modelcraft křížové šroubováky (sada 6ks). Pro montáž se jistě bude hodit Modelcraft mini kleště v pouzdru (sada) a na řezání Modelcraft řezací nůž s podložkou A6.

Pro rychlou opravu modelů letadel z doporučujeme rychle vytvrzující 4-minutové lepidlo Epoxy. Z naší nabídky doporučujeme Speed Epoxy 4 min. 71g

Ochranné obaly na akumulátory

Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnout vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou. LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození a proto je potřeba jej důkladně chránit.

Doporučené nabíječe pro konvenční LiPol i Smart akumulátory

Pokud se rozhodnete v RC modelech letadel, či vrtulníků používat moderní Smart LiPo akumulátory, nebo nabíjet vaše akumulátory od jiných výrobců, pak doporučujeme tyto nabíječe:

  • Síťový nabíječ Spektrum S155 s jedním výstupem 1x 55W.
  • Síťový nabíječ Spektrum S1100 s jedním výstupem 1x 100W.
  • Síťový nabíječ Spektrum S2100 s jedním výstupem 2x 100W.
  • Síťový nabíječ Spektrum S2200 se dvěma výstupy 2x 200W.
Hobbyzone
HBZ6150

Mohlo by vás také zajímat