E-flite Timber X 1.2m PNP

7 999,00 Kč
EFL3875

Timber X vás dostane, tváří se jako hodný cvičný model ale vy můžete překvapit přihlížející obraty, které by od tohoto modelu neočekávali. Krátký start a přistání, 3D akrobacie včetně visení a spoustu zábavy můžete zažít s modelem Timber X. Navíc LED osvětlení, výkonný motor na 3-4S LiPol.

Počet
Není skladem

Obsah balení

V balení naleznete hotové díly modelu Timber X s nainstalovanou elektronikou a pohonem. Nainstalovány jsou střídavý motor BL10 900kV a regulátor 50A, serva 5 x SPMSA332, 1 x SPMSA332R a osvětlení. Obsažena je sada slotů, podvozek, montážní příslušenství, návod.

Charakteristika

Timber X vás dostane, tváří se jako hodný cvičný model ale vy můžete překvapit přihlížející obraty, které by od tohoto modelu neočekávali. Krátký start a přistání, 3D akrobacie včetně visení a spoustu zábavy můžete zažít s modelem Timber X. Navíc LED osvětlení, výkonný motor na 3-4S LiPol.

Timber X je neuvěřitelně univerzální model. Můžete s ním létat pohodově jako se sportovním hornoplošníkem, můžete zkoušet první kotrmelce ve vzduchu nebo jako pokročilý pilot létat tu nejdivočejší akrobacii. To vše umí jeden model a nejen to, má vlastnosti STOL, osvětlení pro létání večer a můžete si přikoupit volitelné plováky EFL5261 a jít si zalétat nad vodní hladinou jako hydroplán.

Konstrukce s dutým jádrem EPO a kompozitní výztuží, tvoří lehký a přitom tuhý drak letadla, se kterým model dokáže létat extrémní akrobatické manévry a současně má nízké plošné zatížení křídla pro působivý krátký vzlet a přistání (STOL) a pomalý let s klapkami. Podvozek má účinné odpružení a proto zvládne i méně upravené letiště. Můžete dokonce nainstalovat přiložené sloty na náběžnou hranu křídla pro ještě pomalejší let. Silná serva s kovovými převody zvládnou snadno velké řídící plochy, výkonný motor s regulátorem 50A pro 3-4 články LiPol má vysoký tah pro 3D akrobacii.

eXtrémní manévrovatelnost

Podstatnou měrou se o výkony modelu zasluhuje speciálně naladěná pohonná jednotka která udělí modelu razanci a dynamiku letu a velká a účinná kormidla a vztlakové klapky.

eXtra výkon

Pohon modelu sestává se střídavého motoru BL10 900kV, regulátoru 50A a vrtule 12x4. Regulátor lze napájet LiPol baterií 3s nebo 4S bez jakéhokoli nastavování. Pouze zapojíte a letíte.

eXtrémně pevný

Kompozitní zesílená konstrukce s dutým jádrem z materiálu EPO je velmi lehká a přitom tuhá. Timber X 1.2m je také vybavena servy s vysokým točivým momentem (5 x SPMSA332) (1 x SPMSA332R) a podvozkem pohlcujícím nárazy s velkými koly typu Tundra, takže můžete vzlétnout z téměř jakékoli plochy.

eXtrémní vlastnosti STOL (Short Takeoff and Landing)

Timber X má prostředky pro krátký vzlet a přistání, které lze libovolně použít či kombinovat. Lze nainstalovat přiložené sloty na náběžnou hranu křídla nebo použít rozměrné vztlakové klapky a využít vysokého výkonu motoru.

Realistické osvětlení

Timber X je dodáván s realistickými LED diodami a prto stejně jako velké letadlo může i model využít reflektor pro přistání, navigační a blikající světla, která jsou nainstalována již z výroby a která jsou napájena z letové baterie.

Volitelné plováky

Příznivci hydroplánů si mohou zakoupit sadu plováků EFL5261 a předělat si model na hydroplán. Létání nad vodou má své kouzlo a nachází si stále řadu příznivců.

Vlastnosti
  • Vlastnosti VTOL krátký vzlet a přistání
  • Vysoce výkonný střídavý motor a 3S a 4S kompatibilní regulátor 50A
  • Bezkonkurenční stabilita a přesnost stabilizace technologie AS3X® pro hladší let
  • Dobře odpružený podvozek absorbující rázy s velkými koly
  • Funkční nainstalované LED přistávací, navigační a výstražná světla
  • Lehká a trvanlivá vyztužená EPO konstrukce s dutým jádrem
  • Obsahuje Sloty pro ještě menší rychlost letu
  • Doporučeny plováky (EFL5261, prodávané samostatně)

Doporučujeme koupit

K uvedení do provozu potřebujete RC soupravu, pohonnou LiPol baterii 3S–4S 2200-3200mAh 30C (viz příslušenství/Baterie) a kompatibilní nabíječ (viz příslušenství/Doporučené příslušenství).

E-Flite
EFL3875

Mohlo by vás také zajímat