E-flite UMX Ultrix BNF Basic

3 999,00 Kč
EFLU6450

Pro extrémní letové zážitky je připraven RC model letadla E-flite UMX Ultrix BNF Basic. Nová koncepce křídla z EPP se dvěma střídavými motory, velmi nízkou hmotností a elektronikou Spektrum. Ultrix umí létat na velmi malém prostoru, je výkonný a neuvěřitelně obratný.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Hotový sestavený model E-flite UMX Ultrix, manuál Anglicky + český.

Charakteristika

Pro extrémní letové zážitky je k dispozici RC model letadla E-flite UMX Ultrix BNF Basic. Nová koncepce křídla z EPP se dvěma střídavými motory, velmi nízkou hmotností a elektronikou Spektrum. Ultrix umí létat na velmi malém prostoru, je výkonný a neuvěřitelně obratný.

Zábava jistě nebude chybět při létání s modelem UMX Ultrix, delta křídlo je vyrobeno z houževnatého rázu vzdorného materiálu EPP, model je kompletně hotový a připraven ke spárování s vašim vysílačem Spektrum. Baterie není součástí balení, model vyžaduje doplnit baterii LiPol 1S 3.7V 500mAh s konektorem JST. Model je řízen elevony jako standardní delta křídlo ale k tomu se přidává řízení motorů ve funkci směrovky. To přináší vyšší možnosti pilotáže, takže můžete létat výkruty, přemety, na zádech a k tomu přidat otáčení kolem svislé osy "směrovkou" díky rozdílným otáčkám motorů. Takže model se zatočí naplocho třeba na místě a z toho ihned vyletí rovně, nebo můžete této vlastnosti využít při rychlé zatáčce. Díky malým rozměrům a vysoké obratnosti umí model létat na velmi malém prostoru, třeba v hale.

Vlastnosti UMX Ultrix
  • Inovativní a jedinečný design pro sportovní, akrobatické a 3D létání
  • Výkonné dva střídavé motory
  • Řídící jednotka Spektrum přijímač, regulátory
  • Dvě mikro lineární serva Spektrum
  • Řízení otáček motorů pákou směrovky pro ovládání plochých zatáček
  • Ultra mikro provedení pro létání na menších prostorách
  • Extrémně odolný, lehký drak z EPP
  • Špičková technologie DSMX® Spektrum™ 2,4 GHz
  • Snadné létání s volitelnou funkcí SAFE® Select
  • Bezkonkurenční stabilita díky technologii AS3X®
  • Volitelná sada LED světla (prodává se samostatně EFLU6455)
  • Plně připraven k letu
SAFE Select

Díky použitému přijímači s technologií AS3X a SAFE lze využít volitelnou funkci SAFE. Model nelze přivést do extrémních letových poloh a po vrácení řídících pák do neutrálu se model srovná do horizontálního letu. Pokud nechcete mít tuto ochranu letové obálky aktivní, pak pracuje pouze stabilizace AS3X a model lze řídit bez omezení letových poloh.

Jedinečná konstrukce

Unikátní, inovativní konstrukce UMX™ Ultrix™ umožňuje plynulé sportovní létání, základní akrobacii a dokonce i agresivní 3D létání - to vše na malém prostoru a při jednom letu!

Dva střídavé motory

Dva střídavé motory mají skvělý poměr výkonu ke hmotnosti a poskytují modelu možnost visení a následné stoupání. Změna otáček motorů umožňuje provádět pokročilé akrobatické manévry včetně hariérů, úžasných plochých zatáček a dalších.

Odolný materiál EPP

Kompatní design křídla typu delta je vyroben z lehkého a přitom velmi odolného EPP, díky čemuž je Ultrix™ jedním z nejodolnějších letadel mikro letadel od Horizon hobby.

Volitelné osvětlení modelu

Nainstalujte si volitelnou sadu LED světel (EFLU6455) pro efektnější létání ve dne, za šera nebo dokonce v noci.

Vyspělé technologie Spektrum SAFE a AS3X

Ultrix je vybaven exkluzivními technologiemi Spektrum™ AS3X® (3-osá stabilizace a SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope). AS3X pracuje neustále na pozadí, aby eliminoval účinky větru a turbulence a zajistil pocit, že letíte s větším letadlem. Volitelné použití SAFE Select nabízí omezení úhlu sklonu a náklonu spolu s automatickým vyrovnáváním výšky, které lze zapínat a vypínat přepínačem. Proto Ultrix™ může použít i méně zkušený pilot.

Hotový sestavený model

Ultrix je připraven k letu a ihned jej můžete spárovat s vaším vysílačem Spektrum. Je vybaven špičkovou technologií Spektrum™ 2,4 GHz, řídící jednotku spárujete s vaším 5+ kanálovým vysílačem DSMX® / DSM2®, takže můžete jít létat téměř okamžitě.

V balení není obsažena LiPol baterie, tu je potřeba dokoupit.

Doporučujeme koupit

K uvedení do provozu potřebujete doplnit vysílač Spektrum 5+ kanálový Spektrum™ DSMX®/DSM2®, pohonnou LiPol baterii 500mAh 1S s konektorem JST a odpovídající nabíječ LiPol 1S.

E-Flite
EFLU6450

Mohlo by vás také zajímat