E-flite Night Radian 2.0m PNP

5 999,00 Kč
EFL36750

Motorizovaný větroň Night Radian ve verzi PNP s programovatelným osvětlením, nainstalovaný je střídavý motor, regulátor, digitální serva a osvětlení. Konstrukce z EPO, řízeny směrovka, výškovka a motor.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Obsahem balení je hotový trup a hotové díly modelu E-flite Night Radian 2m s nainstalovanou elektronikou: E-flite střídavý motor 960ot/V: Radian, E-flite regulátor střídavý 30A 3S/4S s telemetrií, 2x E-flite servo mini, krátký kabel, sklopná vrtule 9.75 x 7.5, spojka křídla, uhlíkové tyče výškovky, drobné příslušenství a návod v češtině, manuál EN, DE, FR, IT.

Charakteristika

Motorizovaný větroň Night Radian ve verzi PNP s programovatelným osvětlením, nainstalovaný je střídavý motor, regulátor, digitální serva a osvětlení. Konstrukce z EPO, řízeny směrovka, výškovka a motor.

Motorové kluzáky E-flite® Radian® jsou oblíbeny pro jednoduchou obsluhu, snadnou opravitelnost a výtečné letové vlastnosti. Nová verze přináší několik vylepšení, mezi nimi je i osvětlení modelu. V celém draku letadla jsou zapuštěny pásky s vysoce svítivými LED diodami, které jsou instalovány uvnitř křídla, trupu a výškovky. Živé barvy a umístění LED diod nabízí neuvěřitelnou viditelnost a snadnou orientaci při letním soumraku a dokonce i v úplné tmě. Nebo mohou být vypnuty při létání za denního světla. LED diody lze naprogramovat tak, aby zobrazovaly až 100 různých kombinací barev, sekvencí a časování pomocí zabudovaného ovladače. Elektrovětroň Radian je určen pro začátečníky s RC modely, proto je řízena jen výškovka, směrovka a motor. Je vyroben z odolného materiálu EPO, tvar a profil křídla zajišťuje stabilní a přiměřeně pomalý let.

Vlastnosti:
  • Integrované LED osvětlení s vysokou viditelností
  • Více než 100 různých kombinacích barev, sekvencí a variant
  • Výškovka se symetrickým profilem a integrovanými LED
  • Magnetický průhledný kryt kabiny
  • Lehká a odolná kompozitní zpevněná konstrukce EPO
  • Rozpětí křídla modelu 2m pro dobrou viditelnost
  • Dělené křídlo se spojkou pro snadný transport
  • Výkonný střídavý motor 480 Brushless 960 ot/V
  • Řízeny směrovka, výškovka a motor
  • Pevná lehká a snadno opravitelná konstrukce
  • Ideální model pro začátečníky
Integrované LED osvětlení

Nainstalovaný systém LED osvětlení nabízí létání za šera nebo v noci tak, jako za denního světla. Vícebarevné světelné řetězce se ovládají prostřednictvím vestavěného ovladače, který nabízí 100+ různých kombinací barev, sekvencí a časování a je napájen z pohonné LiPol baterie. Když létáte za denního světla, jednoduše vypnete osvětlení vypínačem v modelu.

Střídavý motor

Nainstalovaný střídavý motor s regulátorem 30A s brzdou a dvou-listou sklopnou vrtulí, poskytuje modelu vysoký výkon při stoupání a po sklopení vrtule podél trupu má minimální odpor. Sklopná vrtule v bezmotorovém letu nezvyšuje odpor a větroň tak může dlouhé minuty létat v termice. Při technice letu kdy motor dopraví model znovu do výšky a dál letí bez použití motoru, je možné dosáhnout dlouhého letu v desítkách minut. Použít lze LiPol baterii 3S 1350mAh až 2200mAh.

Střídavý regulátor s telemetrií

Night Radian 2.0m je vybaven regulátorem, který může nabídnout celou řadu telemetrických dat, souvisejících se systémem napájení v reálném čase. A to včetně otáček motoru, proudu, celkového napětí baterie a dalších prostřednictvím kompatibilních přijímačů Smart (včetně AR631 instalovaného ve verzi BNF® Basic ) a vysílače vybaveného Spektrum™ AirWare™ (včetně DX6e a 8e, DX6 G2 / G3 a 8 G2, DX9, NX6, 8 a 10, iX12, iX20 a dalších), reálně během letu.

Nový a lepší

Oblíbenost původního modelu Radian přivedla konstruktéry E-flite k modifikaci modelu Night Radian, který si zachoval dobré letové vlastnosti a výbornou ovladatelnost. Ovšem díky osvětlení jeho využitelnost výrazně vzrostla, protože nyní si lze užít i nočního létání. V provedení setu není zajištěno vypínání osvětlení volným kanálem.

Rychlé sestavení

Při montáži není potřeba žádné lepidlo, pouze šroubovák. Proto motorizovaný kluzák Night Radian může být připraven k letu v kratším čase, než je zapotřebí k nabití baterie. Dvoudílné křídlo s uhlíkovou trubkou se zajišťuje dvěma šrouby pro snadnou a pohodlnou montáž a demontáž.

Lehký a odolný

Výškovka má plný profil a integrované LED osvětlení. Konstrukce z EPO materiálu je zesílena uhlíkovými prvky, je lehká a přitom velmi odolná. Model je snadno opravitelný a nabízí ten nejlepší letový zážitek.

Přístup k elektronice

Pod krytem ve spodní části trupu modelu Night Radian je nainstalovaný přijímač AR631 a serva výškovky a směrovky. Pod kabinou je místo pro pohonnou baterii, která se poutá suchým zipem.

Doporučujeme koupit

Doporučujeme dopoupit 5+ kanálovou RC soupravu, LiPol baterie 1300–2200mAh 3S s konektorem EC3 a nabíječ.

Doporučené vysílače Spektrum

Pro spárování modelu verze BNF doporučujeme moderní programovatelné vysílače SPEKTRUM:

  • 6-kanálový vysílač řady DX Spektrum DX6e DSMX s telemetrií, 250 modelů v paměti.
  • 6-kanálový vysílač řady NX Spektrum NX6 DSMX s nejnovějšími trendy, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi .
  • 8-kanálový vysílač řady NX Spektrum NX8 DSMX s nejnovějšími trendy, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi .
Doporučené akumulátory

Pro napájení modelu doporučujeme pohonný LiPol akumulátor se 3 články (11.1 V).

  • Pro ekonomické létání LiPo akumulátor Black Magic LiPol 11.1V 1300mAh 25C EC3 s konektorem EC3.
  • Pro delší dobu letur Black Magic LiPol 11.1V 1800mAh 25C EC3 s konektorem EC3.
  • Smart LiPo akumulátorSpektrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 30C IC3 s technologií Smart

Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.

Doporučené nabíječe pro konvenční LiPol i Smart akumulátory

Pokud se rozhodnete v RC modelech letadel, či vrtulníků používat moderní Smart LiPo akumulátory, nebo nabíjet vaše akumulátory od jiných výrobců, pak doporučujeme tyto nabíječe:

  • Nabíječ se síťovým zdrojem Spektrum S150 s jedním výstupem 50W.
  • Nabíječ se síťovým zdrojem Spektrum S1100AC s jedním výstupem 1x100W.
  • Nabíječ se síťovým zdrojem Spektrum S2100 se dvěma výstupy 2x 100W.
Doporučené moderní výkonné nabíječe pro Smart akumulátory
  • Vysoce výkonný nabíječ AC Spektrum Smart G2 nabíječ S1400 1x400W AC s jedním výstupem 400W.
  • Vysoce výkonný nabíječ AC Spektrum Smart G2 nabíječ S2200 2x200W AC se dvěma výstupy 2x200W.

K dispozici je redukce pro nabíjení IC5/IC3 Spektrum konverzní kabel IC5 přístroj - IC3 baterie 10cm 10 AWG.

Doporučené nabíječe pro konvenční LiPo akumulátory

Pokud se rozhodnete model provozovat na konvenční LiPo akumulátory, doporučujeme používat univerzální nabíječe o výkonu minimálně 50 W.

Nabíječ Dynamite Prophet Sport se dvěma výstupy 50 W

Příslušenství pro běžný provoz

Pro běžný provoz létajících RC modelů potřebujete vhodná lepidla, sadu nářadí a obal na skladování LiPol baterií. Z našeho sortimentu doporučujeme kvalitní sadu imbus šroubováků 1.5/2.0/2.5/3.0mm a Modelcraft křížové šroubováky (sada 6ks). Pro montáž se jistě bude hodit Modelcraft mini kleště v pouzdru (sada) a na řezání Modelcraft řezací nůž s podložkou A6.

Pro rychlou opravu modelů letadel z doporučujeme rychle vytvrzující 4-minutové lepidlo Epoxy. Z naší nabídky doporučujeme Speed Epoxy 4 min. 71g

Ochranné obaly na akumulátory

Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnout vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou. LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození a proto je potřeba jej důkladně chránit.

E-Flite
EFL36750

Mohlo by vás také zajímat