E-flite Habu Super Sport 0.7m BNF Basic

6 399,00 Kč
EFL02350

RC model letadla od E-flite Habu Super Sport 0.7m je zmenšenou verzí velmi úspěšného většího modelu, nyní vám stačí k pohonu pouze 3-článková LiPol baterie 1800-2200mAh což model činí přístupný pro každého. Exkluzivní technologie AS3X a SAFE s ochranou letové obálky, přijímač Spektrum™ AR631 s telemetrií a špičkovou technologií DSMX®.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje hotové díly RC modelu letadla E-flite Habu Super Sport 0.7m BNF Basic, s nainstalovanými komponenty: Spektrum motor střídavý 2628 4900ot/V, Spektrum Smart regulátor střídavý Avian Lite 30A, Spektrum přijímač AR631 6CH AS3X/SAFE, 2 ks Spektrum servo A345 9g SubMicro, kabel 230mm, 2 ks Spektrum servo A345SL 9g Mini, kabel 60mm. V balení je návod v češtině, manuál EN, DE, FR, IT.

Charakteristika

RC model letadla od E-flite Habu Super Sport 0.7m je zmenšenou verzí velmi úspěšného většího modelu, nyní vám stačí k pohonu pouze 3-článková LiPol baterie 1800-2200mAh což model činí přístupný pro každého. Exkluzivní technologie AS3X a SAFE s ochranou letové obálky, přijímač Spektrum™ AR631 s telemetrií a špičkovou technologií DSMX®.

E-flite® Habu SS (Super Sport) 50mm EDF je vhodný pro méně zkušené, ale i náročné piloty, kteří vyžadují zábavný a vysoce výkonný sportovní elektro jet EDF. Jedinečná konstrikce lehkého, ale odolného ​​kompozitem vyztuženého EPO draku modelu, zlepšuje ovladatelnost při nízkých rychlostech a je rovněž jedním z nejsnadněji létajících tryskáčů! Na rozdíl od jiných modelů jetů třídy 50mm, má také funkční směrové kormidlo pro lepší akrobatické dovednosti. Nainstalován je Spektrum™ Avian™ 30A regulátor Smart Lite a vysoce výkonný střídavý motor, který pohání 12-listý 50mm rotor dmychadla. K pohonu lze použít širikou škálu baterií 3S LiPol, 1300mAh baterii pro nízkou letovou hmotnost, 1800mAh baterii pro skvělé výkony a nízké náklady nebo 2200mAh baterii pro maximální dodávku energie a dlouhou dobu letu. S LiPol bateriemi SMART bateriemi může regulátor poskytovat řadu telemetrických dat pohonu v reálném čase, včetně otáček motoru, proudu, napětí baterie a dalších prostřednictvím kompatibilních přijímačů (včetně AR631) a vysílačů vybavených Spektrum AirWare™.

Široký 3-kolý podvozek s řiditelným příďovým kolem nabízí skvělou ovladatelnost na zemi pro snazší vzlety a přistání na hladkých površích od či krátce střižené trávě. Je rovněž snadnémodel vypouštět z ruky a přistát na trávě na břiše, bez nainstalovaného podvozku. Habu SS 50mm EDF se dodává již z výroby hotový v dobře viditelném zbarvení s nainstalovanou elektronikou, servy a přijímačem (pouze verze BNF® Basic). Budete připraveni k letu za kratší dobu, než je potřeba k nabití baterie!

Exkluzivní technologie

Verze BNF Basic je vybavena exkluzivní technologií Spektrum™ AS3X® a SAFE® Select. AS3X pracuje v zákulisí, aby vyhladil účinky větru a turbulencí a dodal pocit uzamčení, díky kterému vám bude připadat, jako byste létali s větším letadlem. Volitelné použití SAFE Select nabízí limity sklonu a náklonu spolu s automatickou samonivelací, kterou lze zapnout a vypnout přepnutím spínače! A pokud nechcete aktivovat funkce SAFE Select, jednoduše spárujte přijímač běžným způsobem (viz návod k použití) a aktivní bude pouze 3-osá elektronická stabilizace AS3X.

Vlastnosti modelu Habu SS 0,7m
  • Zmenšená verze modelů Habu STS a SS 70mm EDF je cenově dostupnější
  • Vysoce výkonná pohonná jednotka EDF (Electric Ducted Fan)
  • Jedinečná konstrukce draku, skvělá ovladatelnost při nízké rychlosti
  • Speciálně vyladěný střídavý motor a 50mm 12-listý ventilátor kompatibilní s 3S bateriemi
  • Doporučeny cenově dostupné baterie 3S 1300–2200mAh
  • Regulátor 30A Spektrum™ Avian™ Smart Lite s teletrií, jako napětí baterie, proud, otáčky prostřednictvím kompatibilních vysílačů
  • Volitelně lze použít reverzaci tahu pro zkrácení přistání a pro couvání po dráze
  • Kompatibilní s vysílačem Spektrum DXS, který je součástí mnoha nejoblíbenějších modelů cvičných letadel E-flite® a HobbyZone®
  • Přijímač Spektrum AR631 s telemetrií a špičkovou technologií DSMX®
  • Snadný start, let a přistání s volitelnou ochranou letové obálky SAFE® Select
  • Bezkonkurenční stabilita a bezpečný pocit s exkluzivní technologií AS3X®
  • 4-kanálové ovládání včetně funkčního směrového kormidla a 4 nainstalovaných serv
  • Obsahuje volitelný pevný podvozek s řiditelným příďovým kolem
  • Snadný start z ruky a přistání na břiše bez nainstalovaného podvozku
  • Lehká, ale odolná konstrukce z EPO vyztužená kompozitními materiály
  • Model je dokončen s hotovým zbarvením
  • Rychlá a snadná montáž – není potřeba žádné lepidlo
Technologie SMART

Habu SS 50mm EDF je vybaven exkluzivním regulátorem Spektrum™ Avian™ Smart Lite, který může poskytovat řadu telemetrických dat souvisejících s energetickým systémem v reálném čase, včetně otáček motoru, proudu, napětí baterie a dalších – s bateriemi SMART a to prostřednictvím kompatibilních přijímačů (včetně AR631) a vysílačů vybavených Spektrum AirWare™ (včetně DX6e a 8e, DX6 G2/3 a 8 G2, DX9, NX6, 8 a 10, iX12, iX20 a dalších). Navíc volitelná reverzace tahu může pomoci zkrátit dojezd a umožní couvání.

Výkon a tah EDF

Motor Spektrum 2628-4900Kv 6P pohání 12-listý 50mm rotor dmychadla a může být napájen širokou škálou běžných a oblíbených 3S LiPol baterií. Nainstalujte 1300mAh baterii pro dosažení nízké hmotnosti, 1800mAh baterii pro vynikající kombinaci výkonu a hmotnosti nebo 2200mAh baterii pro maximální dodávku energie a nejdelší letové časy!

Jedinečná optimalizace

Tryskáče jsou obvykle rychlé stroje s obtížnější pilotáží, než většina podobných protějšků poháněných vrtulemi, což může ztěžovat méně zkušeným pilotům létání. Jedinečná a optimalizovaná konstrukce draku modelu Habu SS zlepšuje ovladatelnost jak při nízké rychlosti, tak i při vyšších rychlostech a dělá z něj jedno z nejsnadněji ovladatelných modelů jetů!

Více možností

Lehká a odolná konstrukce modelu letadla Habu Super Sport z EPO vyztuženého kompozitem, je kompletně dokončena a nabarvena včetně obtisků. Na rozdíl od jiných modelů třídy 50 mm, má model řízeno i směrové kormidlo, pro lepší ovládání a akrobatické schopnosti.

Odnímací podvozek

Široký 3-kolý podvozek s řiditelným příďovým kolem, nabízí skvělou ovladatelnost na zemi pro snadnější vzlety a přistání na široké škále povrchů od zpevněných ranvejí až po hlínu a dokonce i krátkou trávu. Nebo můžete podvozek odejmout abyste dosáhli vyšší rychlosti i vertikálního výkonu a startujte hodem z ruky a přistávejte na trávě.

Snadná montáž

Habu SS 50mm EDF se dodává smontovaný s nainstalovaným dmychadlem, regulátorem, servy a přijímačem (pouze verze BNF® Basic). Je potřeba pouze dokončit rychlou a snadnou konečnou montáž, a to bez použití lepidla nebo speciálních nástrojů, a budete připraveni k letu za kratší dobu, než vám zabere nabití vaší baterie!

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu doporučujeme doplnit letecký vysílač Spektrum a pohonnou LiPol baterii 3S 50C s kompatibilním nabíječem.

Doporučené akumulátory

Pro napájení modelu doporučujeme pohonný LiPol akumulátor se 3 články (11.1 V).

  • Pro nízkou hmotnost Spektrum Smart G2 LiPo 11.1V 1300mAh 30C IC3 s konektorem IC3 s technologií Smart.
  • Pro ekonomické létání Spektrum Smart G2 LiPo 11.1V 2200mAh 30C IC3 s konektorem IC3 s technologií Smart
  • Pro maximální výkon Spektrum Smart G2 LiPo 11.1V 2200mAh 100C IC3 s technologií Smart

Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.

Doporučené nabíječe pro konvenční LiPol i Smart akumulátory

Pokud se rozhodnete v RC modelech letadel, či vrtulníků používat moderní Smart LiPo akumulátory, nebo nabíjet vaše akumulátory od jiných výrobců, pak doporučujeme tyto nabíječe:

  • Nabíječ se síťovým zdrojem Spektrum S150 s jedním výstupem 50W.
  • Nabíječ se síťovým zdrojem Spektrum S1100AC s jedním výstupem 1x100W.
  • Nabíječ se síťovým zdrojem Spektrum S2100 se dvěma výstupy 2x 100W.
Doporučené moderní výkonné nabíječe pro Smart akumulátory
  • Vysoce výkonný nabíječ AC Spektrum Smart G2 nabíječ S1400 1x400W AC s jedním výstupem 400W.
  • Vysoce výkonný nabíječ AC Spektrum Smart G2 nabíječ S2200 2x200W AC se dvěma výstupy 2x200W.

K dispozici je redukce pro nabíjení IC5/IC3 Spektrum konverzní kabel IC5 přístroj - IC3 baterie 10cm 10 AWG.

Doporučené nabíječe pro konvenční LiPo akumulátory

Pokud se rozhodnete model provozovat na konvenční LiPo akumulátory, doporučujeme používat univerzální nabíječe o výkonu minimálně 50 W.

Nabíječ Dynamite Prophet Sport se dvěma výstupy 50 W

Příslušenství pro běžný provoz

Pro běžný provoz létajících RC modelů potřebujete vhodná lepidla, sadu nářadí a obal na skladování LiPol baterií. Z našeho sortimentu doporučujeme kvalitní sadu imbus šroubováků 1.5/2.0/2.5/3.0mm a Modelcraft křížové šroubováky (sada 6ks). Pro montáž se jistě bude hodit Modelcraft mini kleště v pouzdru (sada) a na řezání Modelcraft řezací nůž s podložkou A6.

Pro rychlou opravu modelů letadel z doporučujeme rychle vytvrzující 4-minutové lepidlo Epoxy. Z naší nabídky doporučujeme Speed Epoxy 4 min. 71g

Ochranné obaly na akumulátory

Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnout vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou. LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození a proto je potřeba jej důkladně chránit.

E-Flite
EFL02350

Mohlo by vás také zajímat