LEGO ART - Harry Potter Erby bradavických kolejí

3 299,00 Kč
LEGO31201

Fanoušci Harryho Pottera, kteří hledají nový zábavný projekt, si mohou se stavebnicí Harry Potter™ – Erby bradavických kolejí (31201) od LEGO® Art postavit 1 ze 4 erbů.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Fanoušci Harryho Pottera, kteří hledají nový zábavný projekt, si mohou se stavebnicí Harry Potter™ – Erby bradavických kolejí (31201) od LEGO® Art postavit 1 ze 4 erbů a utéct si odpočinout do kultovního světa.

Zbav se stresu

Vytvoř pomocí mozaiky jeden ze čtyř bradavických erbů – Nebelvír, Zmijozel, Mrzimor či Havraspár – s touto uměleckou sadou čítající 4 249 dílků. Zaposlouchej se přitom do hudebního doprovodu a rozšiř své znalosti o jednotlivých kolejích a světě Harryho Pottera. Máš chuť na změnu? Přestavěj dílo na jiný erb nebo získej sady 4 a vytvoř si kompletní erb Bradavic.

Kreativní koníčky pro dospělé

Nemusíš být umělcem nebo LEGO sběratelem, abys ocenil krásu a tvořivost této sady. Až ji budeš mít hotovou, vystav si ji hrdě doma nebo v kanceláři. Tento kousek od LEGO Art je součástí sbírky stavebnic určených milovníkům hudby, designu a architektury. Potěší zejména dospělé, kteří hledají nový tvůrčí projekt.

Vlastnosti
  • Projev svou lásku k Bradavicím prostřednictvím sady Harry Potter™ – Erby bradavických kolejí (31201) z řady LEGO® Art, se kterou si můžeš postavit 1 ze 4 erbovních znaků bradavických kolejí.
  • Odpočiň si od každodenního shonu u této LEGO® sady čítající 4249 dílků, 9 podložek k zavěšení na zeď, exkluzivní logo Harry Potter™, rámeček z kostek, jedinečný závěsný dílek a nástroj pro přestavování.
  • Tato sada ti umožní ponořit se do tvůrčího projektu inspirovaného světem Harryho Pottera, u kterého si odpočineš a načerpáš energii. Atmosféru doladí exkluzivní hudební doprovod, kde se také dozvíš zajímavé informace o jednotlivých kolejích.
  • Oslav svou vášeň pro kouzla a dobrodružství a postav a vystav si tuto jedinečnou mozaiku. Sadu si můžeš pořídit hned několikrát a postavit si erby všech čtyř bradavických kolejí.
  • Strana tohoto jedinečného kousku měří 40 cm. Sada nabízí 4 různé možnosti a představuje skvělou odpočinkovou aktivitu pro všechny fanoušky série Harry Potter™, kteří mají rádi tvůrčí projekty.
  • Kvalitně zpracovaná brožurka s návodem na stavění tě provede celým projektem a pomůže ti zbavit se stresu při práci na uměleckém díle z LEGO® kostek.
  • Výtvory ze sad LEGO® Art pro dospělé jsou vhodné k pověšení na zeď nebo vystavení na poličce. Nabízejí obohacující stavitelský zážitek, při němž si dospěláci mohou odpočinout a ponořit se do tvoření.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání.
  • LEGO® dílky pouštíme na zem, mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom s jistotou věděli, že i sada Harry Potter™ – Erby bradavických kolejí odpovídá těm nejpřísnějším bezpečnostním normám.
LEGO
LEGO31201

Mohlo by vás také zajímat