SIKU Control - New Holland T7.315 Bluetooth

5 599,00 Kč
SI-6798

Kovový model traktoru Claas Axion 950 na dálkové ovládání v měřítku 1:32. Pět řízených funkcí - jízda, zatáčení, zdvižení předního nakladače, výklopná lžíce, aretace tažného zařízení. 12 LED, včetně funkčních blinkrů a majáčků. Vhodné pro hraní i sběratelství. Kvalitní autentické zpracování z kovu a plastu.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Balení obsahuje RC model traktoru, vysílač, příslušenství pro nakladač - lžíci, paletovací vidle, paletu a adaptér pro další dílu Siku.

Charakteristika

Model traktoru vás naprosto nadchne a to nejen robustním autentickým zpracováním z kovu s plastovými částmi, ale také dálkově řízenými funkcemi, které lze ovládat přes přiložený vysílač nebo pomocí aplikace Siku Control v telefonu. Kromě pěti mechanických funkcí lze také dálkově zapínat světla, aktivovat blinkry a spustit majáčky. Model dále obsahuje přední držák a sklopná zrcátka. Lze jej rovněž vybavit dalším příslušenství z řady Siku 1:32. Provoz modelu je na tužkové baterie.

Vysílač

Model traktoru je ovládán pomocí vysílače, což umožňuje citlivé a přesné řízení. Přenos signálu pomocí technologie zajišťuje spolehlivé ovládání bez rušení. Vysílačem lze ovládat všechny funkce, včetně světel.

Příslušenství

Součástí balení je příslušenství pro přední nakladač - lžíce pomocí které lze nabírat sypký materiál, paletovací vidle s paletou a adaptér pro další volitelné příslušenství.

Volitelné příslušenství Siku Control

V zadní časti modelu je konektor pro připojení dalšího příslušenství Siku Control.

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu je nutno doplnit tužkové baterie - (3x AAA baterie do modelu + 4x AA baterie do vysílače).

Příslušenství Siku 1:32

K modelu je k dispozici další maketové příslušenství, kterým rozšíříte možnosti modelu. Příslušenství z řady Siku Control lze navíc také dálkově ovládat. Více infomací viz. sekce Příslušenství.

SIKU
SI-6798

Mohlo by vás také zajímat