• Sleva!

NINCORACERS Aquabound+ RTR

1 699,00 Kč
NH93133

Obojživelný model od společnosti Ninco, Aquabound+ s nafukovacími koly, díky kterým umí jezdit po souši i po vodě.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Obsah balení

Balení obsahuje kompletně sestavený RC model Aquabound+, auta na dálkové ovládání se stálým pohonem všech kol 4WD. Tlačítkový vysílač 2,4GHz. Akumulátor Ni-Mh 6V 700 mAh. USB nabíječ. Český manuál. Nutno dokoupit 2xAA baterií pro vysílač

Charakteristika

RC model Nincoracers Aquabound+ je novinkou firmy Ninco. Oboustarnný model s nafukovacími koly, dokáže dělat úžasné triky, skoky a přetočení. Je obojživelný, umí skvěle jezdit v terénu, i ve vodě. Balení obsahuje pumpičku, kterou lze dofouknout jeho obří oranžová kola. Vše potřebné k jízdě je již součástí balení. Tlačítkový vysílač, pracující v pásmu 2,4GHz. Akumulátor 6V 700 mAh, USB nabíječ. Pumpička.

Ovladač

Pákový ovladač má dosah neuvěřitelných 25 metrů. K jeho zprovoznění je potřeba dokoupit 2x AA baterie. Má tyto funkce: jízda v před a vzad, zatáčení vlevo a vpravo. Ovladač pracuje v pásmu 2,4GHz, díky kterému nedochází k žádnému rušení.

Akumulátor

S kvalitním Ni-Mh akumulátorem 6V 700mAh je RC model v provozu až 15 minut a není potřeba dokupovat drahé tužkové baterie. Přiloženým USB nabíječem nabijete akumulátor za 150 minut. Jako zdroj je možné použít síťový zdroj pro běžné nabíječky mobilních telefonů, tabletů, nebo power banku a samozřejmě také USB výstup Vašeho počítače. Vše potřebné je již součástí balení.

Společnost NINCO byla založena v roce 1993 v Barceloně. Je významným evropským výrobcem hraček. S výrobky NINCO se můžete setkat nejen v Evropě, ale také na ostatních kontinentech, jako například v Austrálii, severní, nebo jižní Americe. Nyní, si získává pevné postavení i v České republice. V začátcích se společnosti NINCO věnovala hlavně autodráhám, v roce 2006 rozšířila své portfolio o výrobu hobby RC modelů na dálkové ovládání. V současnosti dodává na trh široké spektrum hraček, jako jsou RC modely aut, lodí, vrtulníků, dronů, robotů a pokračuje dále ve výrobě kvalitních autodráh. To co NINCO odlišuje od konkurence je kvalitní vývojový tým, detailní zpracování všech modelů a velmi dobrá kvalita při zachování příznivé ceny.

Klíčové vlastnosti Nincoracers Escalator
  • Obojživelný-jede po zemi i po vodě
  • Model je reverzibilní (jede po obou stranách)
  • Rozměry modelu 24x24x12 cm
  • Velká dofukovací kola
  • Stálý pohon všech kol
  • Ergonomicky zpracovaný tlačítkový vysílač s velkým dosahem 25 metrů
  • LiIon akumulátor 6V 700 mAh s dobou jízdy až 15 minut
  • USB nabíječ součástí balení
  • Pumpička k dofouknutí kol

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu je nutné koupit 2xAA baterii pro tlačítkový vysílač .

Ninco
NH93133
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat